广西省2023年八桂智学9月高三新高考联考英语答案核对,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了广西省2023年八桂智学9月高三新高考联考英语答案核对的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年高考广西八桂金卷第二次摸底考试
2、2024年高考广西八桂金卷联合模拟考试
3、2024高考广西八桂金卷答案
4、2023-2024八桂高考网
5、2023-2024广西八桂名校
6、2023-2024广西八桂招生网
7、2023-2024桂林八校联考
8、2023-2024广西八桂教育
9、2023-2024广西八桂智慧科技有限公司
10、2023-2024广西八桂职业技能培训学校官网
One late night at school,he got diarrhea().His brother 24 him into the toilet and then went back towait.But being so 25,his brother fell asleep,leaving him there for two hours 26 the teacher on dutydiscovered him.Later,they had problems and often 27.Then one day,his brother wanted to live his ownlife.So he was very 28 and didn't know what to do.A 29 misfortune happened to a girl,too.One night her mother,who suffered from mental illness,30.So her father went out looking 31 her mother,leaving her alone at home.She tried to prepare meals,only to overturn the kerosene()light on the stove,32 a fire which took her hands away.Though her sister wanted to take care of her,she chose to be completely 33.Once she wrote:"I amlucky.Though my wings are broken,my heart can 34 fly."One day,the boy and the girl were invited to a television interview program.They were asked to writesomething with their toes.The boy wrote:My brother's arms are my arms;35 the girl wrote:Brokenwings,flying heart.They had both experienced the same hardship,but their different attitudes determined the 36 of theirlife.Life is 37 because disasters can strike at any time.How you handle misfortune is the true 38 of yourcharacter.If you choose only to complain and escape from the hardship,it will always 39 you everywhere.But if you decide to be strong,it will 40 out to be a fortune on which new hopes will appear.21.A.sourceB.resourceC.originD.profit22.A.insist onB.depend onC.take onD.carry on23.A.handsB.toesC.mouthD.arms24.A.broughtB.forcedC.accompaniedD.threw25.A.longB.worriedC.relaxedD.tired26.A.whenB.afterC.sinceD.until27.A.quarreledB.chattedC.discussedD.talked28.A.convincedB.relievedC.informedD.sad29.A.relatedB.familiarC.similarD.strange30.A.goneB.disappearedC.missedD.dismissed31.A.backB.intoC.forD.at32.A.causingB.makingC.preventingD.leading33.A.confidentB.responsibleC.reliableD.independent34.A.neverB.stillC.yetD.even35.A.asB.whenC.whileD.though36.A.natureB.sufferingC.progressD.background37.A.unpredictableB.unbelievableC.unbearableD.uncomfortable38.A.examB.checkC.testD.quiz39.A.changeB.followC.failD.cheat40.A.g0B.setC.findD.turn【语篇导读】本文是一篇夹叙夹议文。文章主要通过讲述两个有着同样遭遇的年轻人在困难面前所采取的不同态度,从而启迪我们:抱怨和逃避是不能解决问题的;积极面对、变得更加坚强,生活反而会更加多姿多彩。2l.A根据空前的the main和空后的of support for the family可知,事故前,父亲是支撑家里的主要经济来源。22.B根据下文的My brother's arms are my arms可知,自从那时起,男孩不得不完全依赖自己的兄弟。23.B根据下文的They were asked to write something with their toes.可知,他除了用脚趾头书写之外,他什么也不能做。2A.C根据空前的His brother和空后的into the toilet and then went back to wait可知,他的兄弟陪着他去上厕所,然后回来等他。25.D根据空后的his brother fell asleep可知,他兄弟太劳累了以致睡着了。26.D根据the teacher on duty discovered him可知,他一直在那里,直到值班老师发现了他。27.A根据上文Later,they had problems可知,后来他们之间出现了问题,经常吵架。·6·
本文标签: