衡中同卷2024高三一轮复习周测卷(小题量) 全国版十四英语答案核对,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了衡中同卷2024高三一轮复习周测卷(小题量) 全国版十四英语答案核对的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、衡中同卷英语高三一轮周测卷答案2024
2、衡中同卷2023-2024周测卷英语答案
3、衡中同卷2023-2024高三英语
4、2024衡中同卷英语答案免费网站
5、2024衡中同卷英语答案网站 高三网
6、衡中同卷2024答案英语(一)
7、2023-2024衡中同卷英语高三一调
8、衡中同卷2024英语
9、衡中同卷2023-2024高三一调英语答案
10、衡中同卷2023-2024英语
5.Why does the author mention the dairy farm worker's story?A.To introduce the working process of dairy farm workers.B.To present the mental pressure farm workers are experiencing.C.To show the gloomy prospect of the milk industry.D.To accuse employers of cruelty and indifference.6.Which of the following is closest in meaning to the underlined word in paragraph 4?A.Promoted.B.Eased.C.Stopped.D.Organized.7.What conclusion can be drawn according to the last paragraph?A.Compared to physical health,mental health should be prioritized.B.Physical and psychological health should be treated separately.C.Farm workers'mental problems should be related to their work.D.Essential workers should receive better support and treatment.【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要说明了新冠病毒与心理问题共同危及了农场工人的生命,并通过一个农场工人的故事告诉读者,农场工人一直面临着工作带来的创伤、焦虑和压力。4.C细节理解题。根据第一段中But the labor conditions that farm workers endure have further worsened sincethen,and many of these essential workers have had their lives endangered by a devastating combination of theCOVID-l9 and mental-health challenges..可知,新冠病毒与心理问题共同危及了农场工人的生命。eo5.B推理判断题。根据第二段A dairy farm worker in Vermont,who told us that..and unthinkable but all toocommon.可推知,作者提到这个奶牛场工人的故事是为了描述农场工人所承受的精神压力。6.C词义猜测题。根据画线词后文as it has sharply limited survivors'access to help以及上文Efforts to organizefarm workers to fight for better conditions have been可知,由于新冠疫情严重限制了幸存者获得帮助的机会,从而阻止了农场工人改善工作条件的奋斗,故画线词意为“阻止”。7.C推理判断题。根据最后一段The stressors and mental health issues farm workers face must be consideredoccupational health issues..可推知,农场工人的心理问题应该与他们的工作有关。dlCHuman beings use animals for a lot of purposes,including research.By studying animals,it is possible tolearn information that cannot be learned in any other way.Animals are used in research when there is a need tofind out what happens in the whole living body.There are four main reasons why animals are used in research.Adding to scientific knowledge through basic biological research helps us understand how living things work,and use that understanding for the benefit of both humans and animals.The study of animals is an important partof the whole research process.The bodies of animals are like humans'in the way that they perform manyimportant functions such as breathing,movement,sight,and hearing.To treat disease,doctors and scientistsmust understand how the healthy body works.Humans and animals share hundreds of illnesses,so animals can act as models for the study of humanillness.For example,rabbits suffer form emphysema(),a lung problem that makes it hard to catch theirbreath.Dogs suffer from cancer,bleeding disorders and so on.Cats suffer from some of the same vision loss ashumans.From such models we learn how diseases affect the body and more.Once researchers learn more about a particular disease,animals are used to develop and test the treatments.For example,medicines for Parkinson's disease have been developed by using animal models with Parkinson's-likesymptoms.Models such as these are an important part of using biological research to solve real medical problems.New medicines need testing because researchers must test both the beneficial and the harmful effects of amedicine on a living body.A medicine must be tested in a suitable animal model before clinical trials()inhumans can take place.·66·
本文标签: