{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

皖江名校联盟·2024届高三10月联考[B-024]英语答案

32

皖江名校联盟·2024届高三10月联考[B-024]英语答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了皖江名校联盟·2024届高三10月联考[B-024]英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024皖江名校联盟高三第四次联考
    2、2024皖江名校联盟高三12月联考d021
    3、2024皖江名校联盟高三第二次联考
    4、2024皖江名校联盟高三第四次联考
    5、2024皖江名校联盟第四次联考
    6、2023-2024皖江名校联盟高三第四次联考
Units7-9综合能力评估试题Full marks:120Your marks理解(共30分】)11.Who is Tina?句子,选图画(每小题1分,共5分)到5个句子。请根据所听到的内容,选出与句子内A.Martin's friendB.MC.Martin's teacher的图画选项。每个句子读一遍)12.What does Martin look like?A.He wears glassesB.HeC.He is short听第二段对话,回答第1315小题)13.What does John need?A.A dictionaryB.A m公月C.A book.)14.What is the library next to?A.The post officeB.The电影院C.The hospital)15.How do they get to the library?23A.By bikeB.By时话理解(每小题1分,共10分)C.By subway:听下面五段短对话,每段对话后有一个小题,从三)短文理解(每小题2分,共10分)给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。每段对将听到一篇短文。请根据所听到的短-遍。的答第。短文读两通。What is Thomas?A.An actor.)16.When is Daniela's birthday?B.'A musician.C.A host.A.On October 14thB.OnWhere does Jackie live?C.On October 21stA.In a big city(城市).)17.Where does Daniela live?B.In a small townC.In a quiet village.A.In the south of England.What does Jack always do on Saturdays?B.In the north of EnglandA.He goes to the movies.C.In the south of ScotlandB.He plays in the park.)18.What does Daniela want to have?He visits his grandparents.A.A guitar.B.A CIWhat's the weather like?C.A music playerCloudy.)19.What is Daniela learning to do?Rainy.A.To take photos.B.To wWindy.C.To dance.Where is the girl going?)20.What kind of weather does DanielaA.To the sports center.扫描播放A.Rainy daysB.ColdTo the bank.听力音频C.Sunny days.To the cinema(四)听短文,填信息(每小题1分,共5分)下面两段长对话,每段对话后有几个小题,从你格听到一篇短文。请根据所听到的短的A、B、C三个选项中选出最佳选项。每段对息(年空一词)。短文读两遍She's 21 years old.话,回答第11-12小题。MirandaShe 22 glasses and she'sShe's smart and she likes