全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
Cl Africa38 For example,an oppand then pnted ill coinetodry gradullytil it raches bout the sme percentage"In many societies,grandmothers are important caregivers,and their investmentsdwith improved grandchild well-being,"the study's authors wrote.It's part of the reasonhy the Usof moisture as painted kiln-dried wood.celebrates Grandparents'Day each year on the first Sunday after Labor Day in September.Former28.What does the underlined word"uniform"mean in Paragraph 2?A1 dentic--的President mmy Carter signed the proelamation ()Because theyrB.Visible.guide and befriend the young without having to take the daily responsibyfor them,theyC.Measurable.司您gD.Concrete.How much does the width of the door differ betwee in the winter and summer?past pride and fear of failure and close the space between generations,"the proA.I mm.32.What can be inferred about the study?B.2 mm.C.3 mm.D.5 mm.30.What can we learn from this passage?A.200 children's pictures are used.A.Wood can be“seasoned”by painting it.B.Young couples could be surveyed.B.Kiln-dried wood does not later change size.C.The participants'brains are monitored.C.The moisture content of wood changes outdoors.D.Biological child's picture is sure to be viewed.D.Painted wood stays away from expansion and shrinkage.33.What might be grandparents doing if their grandchild is smiling?31.What does the data indicate in the last paragraph?A.Feeling the child's joy.B.Feeling the child's distress.A.The changes of water content in wood varies.C.Trying to show activation.D.Trying to understand why.B.Painted wood is free from shrinkage.34.Why does the author mention an earlier study in Paragraph 3?C.Painting wood is not an effective way.A.To give a proof.B.To explain a rule.D.Water transfers more slowly in painted wood.C.To clarify a concept.D.To introduce a theory.35.What does the last paragraph mainly talk about concerning grandparents?DA.Their received honor.B.Their disadvantages.A new study suggested that some grandmothers may hold a deeper bond with their grandchildren thanC.Their responsibility.D.Their contribution.eir own children.James Riling of Emory University in Atlanta published the study in The Royal Societyst week.His team surveyed 50 grandmothers with at least one biological grandchild between three and第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)elve years old.They also measured the brain function as the participants viewed pictures of their阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项,andchild,an unknown child,the same-sex parent of the grandchild and an unknown adult.In modern society,dance is widely recognized as a form of entertainment.Many people enjoy dancingResearchers found that grandmothers viewing grandchild pictures activated parts of the brain thatfor fun or watching their favorite artists dance on stage or screen.It can also be a form of sport.36 Involved emotional empathy and movement.In contrast,the study also found that when grandmothersaddition to these obvious functions,however,there are other more complex roles dance can play in aewed images of their adult child,they showed stronger activation in an area of the brain associated withsociety.ognitive empathy(认知同理心).That indicates they may be trying to cognitively understand what their37 A kind of dance called the minuet is a good example.The minuet originated indult child is thinking or feeling,but not as much from the emotional side.France and became popular in Britain,where upper-class women about to make their entrance into adultCompared with results from an earlier study by the Rilling lab of fathers viewing photos of theirsociety by attending their first dance were strictly trained for their first minuet.They usually danced ithildren,results showed that grandmothers activated more parts of the brain that involved emotionalmpathy and motivation.That suggests that grandmothers are intended to feel what their grandchildrenbefore a crowd of people who would critically observe their movements and behavior.re feeling when they interact with themDance has also been used to make sure that adults follow the rules.An example comes from a researchconducted in the mid-1900s on dances performed after hunts by the Mbuti Pygmies,a group living in parts英语试卷(四)第7页(共12页)英语试卷(四)第8页(共12页)
本文标签:
2023届冲刺答案