{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

31

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
What's your favorite?W:I liketo choose State College.Sometimes State Youth Team.M:My dad likes St.Martins,so I've grown up as a fan of them.W:Good evening Nick Robertson You and your wife spent the whole of last year in the Antarctie.What gave(Text 9)M.siabout sme ouho had been there.Both of us got interetedyou the idea of doing such a thing?M:A bit,but before we lefe had a trining coursIt was tough but taught us about survivingnuW:Weren't you scared?conditions.The worst danger we discovered was falling into holes in ice.W:Could you get in touch with the outside world there?M:There was satellite communication equipment.M:Well,there was that time when we were having the usual canned food and there was a funny noise.JillW:So didn't you see anyone else for a whole year?thought it was the wind but it was getting closer.Suddenly the room was flooded with light from thewindow.I opened the door and found a box in the snow.I looked up and saw a plane flying away.Theywere passing nearby and someone told them that we were out there.They dropped us a box with some freshfruit and vegetables.It was a lovely surprise.(Text 10)W:And now it's time to find out what's on at the Arts Center.This week's entertainment starts on Mondaywith a play based on the novel Birds on the Wing by author Philip Cruise.Set on a Greek island in the lastcentury,it tells a story of true love that succeeds in the face of great difficulties.Tuesday brings a danceworkshop,led by Diana Fransen.This exciting new mix of exercise and dance is great fun.The two hourswill be over before you realize it.There are only places for 20 people,so book now if you're interested.TheMatsuri drummers from Japan come to the Arts Center on Wednesday.If you think drumming is just a lot ofloud noise,think again-their clothes and effects are amazing.On Thursday,a famous band from England,directed by Leslie Ager,performs a concert of popular pieces.The jazz singer and guitarist,Maddie Felix,comes on Friday evening as part of her concert tour to celebrate her new CD.There are still a few ticketsleft,but hurry.They're selling out fast.To book tickets for any of these events,phone the box office on714170,or check out the website.参考答案1~5 ABACC 6~10 ABCBA 11~15 CCAAC 16~20 BCBBA【答案与解析】本文是一篇应用文。文章主要介绍了四种睡眠音乐应用软件。2L.D细节理解题。根据Relax Melodies部分“Relax Melodies is intended to calm your mind with relaxingsound.The composer is visual and easy to use,and the Discover page gives you access to other app features,like bedtime stories and breathing exercises..”可知,Relax Melodies不仅提供睡眠音乐,而且向用户分享呼吸练技巧。22.B数字计算题。根据Headspace部分“Headspace costs$69.99 annually,or you can pay$12.99permonth.”可知,Headspace一年的订阅费用至少是69.99美元。23.C细节理解题。根据Pziu部分“One thing that makes Pzizz different is its voice narration(旁白)option.If you find the presence of a calming voice to be comforting or benefit from someone helping you to relax yourbody and mind,then Pzizz is a good choice for you.Male and female voice options are available and the voiceis low and calm.”可知,Pzizz的特别之处是它提供多种旁白音的选择。【答案与解析】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了Maria Beall组织居民在街区清理垃圾的故事。24.B细节理解题。根据第一段“While walking their dog,she noticed someone had dumped(倾倒)a sofa anda microwave in an alley,and she saw fast-food wrappers(外包装)and plastic bottles on the sidewalks.”可知,Beal看到街区里有人随意扔垃圾。25.C推理判断题。根据第三、四段的内容可推断,作者借Ann Kramer所说的话高度赞扬了清理垃圾的志愿活动。26.D推理判断题。根据第五段“Fields-Johnson says beautiful green spaces and clean neighborhoods benefitpeople's health.”可推断,Fields-Johnson认为清理垃圾的志愿活动可以带来健康益处。27.A细节理解题。根据最后一段“‘I'm also hoping it inspires other neighborhoods and that there will bemore cleaner neighborhoods,because we're all in this together..,”可知,Beall希望这个清理垃圾的志愿活动可以扩展到其他街区。【冲刺卷·英语(一)参考答案第2页(共4页)】新高考ⅡD
本文标签: 2023届冲刺答案