全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
chair?W:My grandfather gave it to me.He didn't want it anymore.M:Did he give you the sofa,too?W:No,that was a birthday present from my dad.M:A chair and a sofa in your bedroom.You're so lucky.My room's just big enough fora bed!W:I know,but you're lucky because you have brothers and a sister.M:Lucky?!I'm not so sure.These curtains are great.They make the room really warmand comfortable.Were they a present?W:Yes,my mum bought them for me,but I chose them.Did you see the computer deskover there?M:Yes,of course.It's the best thing in your room.W:That's because you gave it to me!&.【原文】W:Here we are.Let me look at the list..Well,our grandmother needs a newradio.M:She wants one she can listen to while she is walking in the park.W:But I don't think you should buy the really cheap one.M:You mean this red one?$25 is a very good price.W:Ah,that's true,but I believe they give a very bad sound quality.M:You're right.Hmm.Well,I really hate this black one.You have to put the smallearphones into your ears.W:Here's one with big earphones you put over your ears.M:Ooh.I like its size.And brown is grandma's favorite color,but it's expensive...W:It's only $15 more than the red one.Take it!M:OK.g.【原文】M:So,what do you think about the picture here--is it nature walks?W:Yes,in the forest.M:So,how about going there this weekend?W:Oh.I'm not sure about that.There are only trees and birds in the woods near here.It's not new or interesting.M:OK.This picture shows a science museum.We can see something like ancientanimal bones.W:Hm,I don't think we'd learn enough about nature in our everyday lives if we wentthere,do you?M:Maybe not.I think we should go to the zoo!I love the zoo.W:So do I,but I've been there lots of times.I think we should do somethingdifferent-like in this picture here.They're gardening,growing their own vegetables,IthinkM:That's a good idea.It would be exciting watching them grow and then being able toeat them!W:Yes.Visiting the farm and gardening would be the most relaxing ways to learn moreabout nature.l0.【原文】W:Frazer and Peter are two 144-year-old boys.They have always beenfriends.Like all other friends,they enjoy going swimming in their spare time.But高一英语参考答案第3页
本文标签:
2023届冲刺答案
冲刺0X答案
冲刺预测答案
普通高等学校招生全国统一考试冲刺预测·金卷答案
2021年全国高考冲刺压轴卷答案
冲刺预测·金卷答案
冲刺0答案
冲刺押题答案
冲刺预测押题答案
冲刺答案