{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

45

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年衡水金卷先享题英语四
    2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    3、2024衡水金卷分科综合卷英语
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
    10、2024衡水金卷先享题答案英语二
听第8段材料,回答第11至13题。11.What are the speakers discussing?A.The man's house.B.The effects of global warming.C.The man's job.12.What is always nice according to the man?A.He lives by the sea.B.Animals can get more food.C.Green can be seen all year round.13.What could farmers grow before?A.Trees.B.VegetablesC.Grass.听第9段材料,回答第14至17题。14.What does the woman say about the houses?A.They all look different.B.Most of them have two bathrooms.C.They were all built in the early 2000s.15.What is the most important thing to themA.Safety.B.Size.C.Price.16.What type of housing will the man probablyA.One of the smaller houses.B.Afou-bedrmapartment.C.A two-bedroom apartment.17.When will the man see the woman next time?A.Tomorrow morning.B.Tomorrow afternoon.C.Later this afternoon.听第10段材料,回答第18至20题。18.What does the center aim to do?A.Offer a relaxing place for sick peopletB.Provide a colorful life for the retiredpepC.Encourage people to live a healthy life.19.What advice does the speaker give abouA.Doing exercise after lunchtime.B.Exercising as planned.C.Trying all kinds of exercise.20.How can the members have newspapers sent to their rooms?A.By informing the library of demands.B.By paying a little more booking fee.C.By contacting the people at reception.第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AThere are hundreds of non-profits welcoming students under the age of 18 as volunteers.Inactivities,students can develop important life skills,utural awareness and a lifelong passion for serUnion Station Homeless ServicesWhether you volunteer in our kitehens to prepare meals or in our offices to help with administrprojects,you will be a valuable member ofou We do our best to match volunteers withathat suits their interests and skills.【2022年高考考前冲刺卷一)·英语第2页(共8页)】
本文标签: 衡水金卷先享题答案