2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年衡水金卷先享题英语四
2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
3、2024衡水金卷分科综合卷英语
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
10、2024衡水金卷先享题答案英语二
needed in today's job market.Everyone needs people to figure out what to do with all the data being collected.W:You have a point.I will give them a call right now.(16)Text10(第17题为总结题)The United Kingdom was in a great shock after Prime Minister Boris Johnson announced strict newmeasures to deal with the spread of coronavirus(冠状病毒),(I8)including a ban on public gatherings of morethan two people.In a TV statement on the evening of March 23rd,the leader ordered people of Great Britain toleave their homes only under a list of "very limited purposes".He also ordered the immediate closure of shopsselling non-essential goods.As of March 23rd,335 people have died with the virus in the UK.Mr.Johnson saidthe country faced"a moment of national emergency"and staying at home was necessary to protect the healthservice,save lives and deal with "the biggest problem this country has faced for decades".He said peopleshould leave home only to exercise once a day,(19)to travel to and from work if absolutely necessary,(20)to shop for essential items and to deal with any medical needs.Police will be given the power to breakup gatherings.答案解析阅读理解第一节A2l.C由The National Palace Museum in Taipei中可知选C。22.A Musee D'Orsay in Paris once a railway station,Zeitz Museum of Contemporary Art Africa in CapeTown the once century-old grain silo Bangkok National Museum when they served as the palace of PrinceWang Na可知选A。23.C由最后一段click here可知选C。24,D由第一段中“Mushaw gave a second thought to the donation,because apart from some risks,he never knewwhether his donation worked..”可知选D。25.A由上文she was only three months old和下文Eleanor was going to die without a bone marrow transplant可知,她的情况愈加严重了。故选A。26.D由全文内容可知,Mushaw是一个无私的,考虑周到的人。故选D。27.D本文介绍了ashaw因捐赠骨髓给小女孩从而与小女孩一家从陌生人变成彼此生命中不可或缺的部分的故事,通过最后一段女孩母亲的话可知文章想要告诉读者爱可以使人们紧紧地团结在一起。故选D。C28.B由第一段say they have developed a sensor to detect such wildfires earlier and with less effort.以及第二段可知选B。29.C由第三段could benefit from sensors like this可知McCarty的态度是支持的。故选C。30.D文章最后一段介绍了Wang的团队接下来优化传感器的计划,从而可推断出文章接下来有可能会介绍他们具体是怎样进行优化的,故选D。31.C由全文可知,本文介绍了一个可以探测森林火灾的新的传感器,故选C。032.B根据第二段It can reduce the rate of hospitalization(住院治疗)and death by80 percent可知,该药物可以极大降低病人的死亡率,故选B。33.B由第四段中The spike proteins serve as a key to unlocking a cell.If a virus cannot enter a cell,it willdisappear immediately.The job of our antibodies is to block the virus from entering cells.B.34.A The qualities of the new drug make it especially useful for high-risk groups,such as frontlinemedical workers and people not suitable for vaccination due to various underlying health problems.A.35.C由最后一段Science is the key to solving the issue.Science has shown its power in all sectors可知选C.第二节36.B语义逻辑空后说到,Many plants can grow in containers(许多植物可以在容器中生长)与该空内容(而且园艺不需要太多的空间)相互映衬。故选B。