{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

31

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
本报采编中心(参考答案及部分解析见本期KEY CORNER高一英语上学期总复(五)参考答案及部分解析参考答案(10-12yrs)介绍内容中的Fun,live discussions about life,the universeD篇1-5 ACCDA6-10 DABDB11-15 BDBADand everything in it可知,这两部分课程内容都包含现场讨论的环节。主题语境:人与自然环境保护16-20 CEGAD21-25 ACDBA26-30 BACCD3.C。理解文章类型题。本文简要介绍了Philosophy for Teenagers这本文是论说文。联合国教科文组织推迟将大堡礁列为“濒危”世界31-35 CABAD哲学课程,包括课程内容、时间、费用、报名方式等。因此,最有可能选36.who /that37.terribly遗产的决定可能会给大堡礁带来很大的危害。38.got自某本杂志39.to make40.children41.than42.interested【补充说明】l2.D。理解具体信息题。根据第一段中的Tony Fontes first went diving43.are loved44.with45.differencetaster session:试听课at the Great Barrier Reef in Australia in 1979.A Californian,he was soamazed by the experience that he decided to stay in Australia and work写作B篇第一节主题语境:人与社会—社会服务as a dive instructor可知,在去大堡礁潜水后,Tony Fontes决定留在澳大利亚做一名潜水教练。One possible version:本文是记叙文。Charles Ressler发起的DreamMaker项目帮助很多人实现了梦想l3.B。理解观点、态度题。根据第二段中的Over the years,Fontes hasDear all,seen the health of the reef get worse.So he was upset on July 23,whenIt has been found that many students in our school spend a lot of time4.D。理解具体信息题。根据第一段中的Since then,his work has beenon social media,which is extremely worrying.centered around the idea that people can send him their dreams throughthe United Nations Educational,Scientific,and Cultural Organizationsocial media and he'll help make them happen-without the use of(UNESCO)made an announcement可知,当Tony Fontes得知联合国教Living in a modern society,we like to share our daily life and exchange科文组织的公告后感到十分沮丧、失望。information on social media.However,overusing social media canmoney可知,由Ressler发起的项目旨在帮助人们实现他们的梦想。influence us in bad ways.It might make us stressed.It might stop us from5.A。推断题。根据第二段中的Terry Bergman,.who wanted to build a14.A。理解具体信息题。根据第四段中的In2020,researchers from thecommunicating with others in real life.Meanwhile,it might be addictiveplayhouse for her grandchild but could not afford it和第三段中的IARC Centre of Excellence for Coral Reef Studies,in Queensland,thought my dream would always be a dream,as I can't afford to look forAustralia,did a study.It found that from 1995 to 2017,the Great Barrierand a time waster.Reef had lost more than half of its coral reefs.And there were three bigWe should reduce the time spent on using social media.Let's takeillustrators可知,Terry和Wayne都曾面临资金缺乏问题。action now and start to use it properly.6.D。理解具体信息题。根据第四段中的Up next on his list,Ressler isbleaching events from2016to2020可知,研究发现,大堡礁在1995到2017年间失去了一半以上的珊瑚,并在2016到2020年间发生了3次helping a married woman named Ginny Ekins,who lost part of her第二节The Students'Union大规模的白化事件。由此可知,大堡礁正处于十分危险的情况。long-term memory and forgot her wedding In a few weeks,he plansl5.D。推断题。根据第三段中的But Australia's government disagreedOne possible version:on presenting the wedding arrangements to Ekins可知,Ekins希望with listing the reef as“in danger”、第四段中的It found that from 1995Eric found the nerve himself to ring the doorbell.Bob opened the doorRessler帮助她安排一场婚礼。to2017.bleaching events from2016to2020以及最后一段中的Now,and saw Eric breathing heavily."Bob,I know I am late,but it's fine.I know7.A。理解主旨要义题。根据最后一段中的DreamMaker is the greatwith its reef report coming early next year,Australia has a short time toyou will give me my prize.Where is it?"Eric said nervously.Bob smiledequalizer:It doesn't matter who you are,what you believe,who you lovetake action.Fontes hopes action comes quickly可知,专家们认为澳大kindly,saying,"Eric,do you think you can get the prize?You were lazy and和There are no borders when it comes to helping each other可知,Ressler利亚在对抗气候变化方面并没有尽全力,澳大利亚政府应尽快采取came late.This is why you never succeed in life.You always think you have表示DreamMaker项目为每位求助者都提供了均等的机会,帮助他们措施,对抗气候变化。time,but you waste it on useless things.Time is what we want most,but实现梦想。【补充说明】what we use worst.”C篇The Great Barrier Reef:大堡礁,是世界最大、最长的珊瑚礁群,位于南半Eric then realized that he had been wasting his time.If only he had主题语境:人与自我一做人与做事球,它纵贯于澳大利亚的东北沿海,北起托雷斯海峡,南到南回归线以come early instead of sleeping,he could have become rich!He said sorry to本文是记叙文。来自多伦多的Dave Shellnutt在疫情期间创建了南,绵延伸展共有2,011公里,最宽处有161公里。大堡礁于1981年被列Bob and promised that he would not waste his time.Months later,BobThe Bike Brigade,召集社区里的骑行志愿者为人们送去日常所需入世界自然遗产名录decided to visit Eric.When he arrived at Eric's bakery,he saw that the8.B。理解具体信息题。根据第一段中的As a cyclist,.he had an idea第二节bakery was gone and there was a nice restaurant in its place."Whatwhat if he could team up with other cyclists and community organizations主题语境:人与自我一生活与学happened to your bakery,Eric?"Bob asked,confused."Well,I started myto offer a free delivery service directly to people's doorsteps,2020本文是论说文。文章就“学校是否应该禁止使用俚语”展开了论述」new career,and all this happened thanks to you,"Eric replied with a smile.年多伦多因为疫情封城后,Dave Shellnutt担心社区里有的人无法获得16.C。上文介绍了一所学院禁止学生在校使用俚语的规定及其理由。部分解析充足的物品,于是号召喜欢骑行的人组建志愿者队伍,并和社区组织根据下文中的So what do you think?Should slang be banned in阅读合作,为这些人送去日常所需。schools?可知,设空处应该引出一个相反的观点,C项符合语境(然第一节9.D。理解具体信息题。根据第二段中的Shellnutt partnered with about而,一些专家认为这样的规定并不公),其中的his指的是“学院禁A篇40 organizations,including FoodShare Toronto,The People's Pantry and止学生在校使用俚语”这一规定。主题语境:人与自我一生活与学The519可知,The Bike Brigade与大约40家组织展开了合作l7.E。上文中的Although people use slang in everyday life,it'snot本文是应用文。文章介绍了Philosophy for Teenagers这一哲学课IO.B。推断题。根据第三段中的Joining The Bike Brigade really openedproper in all situations,like workplaces与E项为语义上的顺承关系。E项中的this指代上文中提到的“职场中并不适合使用俚语”这一情程。my eyes to how much more a community could do...getting togetherL.A。推断题。根据第二段中的f you like to develop thinking skills,and working together可知,Cecily Lo认为The Bike Brigade联合社☒况。explore mind-blowing new ideas,and meet and stay with like-minded组织所做的事情展示了疫情期间社区的力量。人们团结互助,共克l8.G。上文中的Using slang too much could mean students'.notyoung people,then get in touch and book a place可知,该课程对渴望学时艰。developing a wide enough vocabulary与G项为顺承关系,指出了学生、希望拓展思维的青少年来说最有吸引力。mind-blowing非常令人ll.B。理解具体信息题。根据最后一段中的Shellnutt doesn't plan on过多使用俚语可能产生的负面影响。G项中的They指代上文中的兴奋的;like-minded志趣相投的。giving up running The Bike Brigade any time soon-in fact,he'sstudents.2.C。理解具体信息题。根据Philosophy for Teens(13-16yrs)介绍内容looking to expand to different cities across the country可知,Davel9.A。上文中的Language is developing.Words always come and go与AShellnutt下一步的计划是继续运营The Bike Brigade,并将其推广到项为顺承关系,指出俚语在语言发展过程中具有十分重要的意义。AJoin us for a great introduction to philosophy,through weekly livediscussions,topic videos and activities Philosophy for Tweens加拿大的其他城市。项中的this process与上文中的developing以及come and go相照应。
本文标签: 2023届冲刺答案