{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

42

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年衡水金卷先享题英语四
    2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    3、2024衡水金卷分科综合卷英语
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
    10、2024衡水金卷先享题答案英语二
高一英语上学期总复(一)参考答案及部分解析参考答案1-5 BABCB6-10 CABCA11-15 CBCCA16-20 BCBAA21-25 CBDBA26-30 DCCBA31-35 DADBB36-40 EFCAD41-45 ABCDA46-50 BCDAA51-55 BADBC56.amazing57.taking58.to get59.that which60.of61.him62.be seen63.excitedly64.won65.an写作第一节One possible version:Dear Bob,It's really my great honor to be invited to your party.Unfortunately,much as I would like to be there,I won't be able to make it as I have to attend an English writingcontest held in the City Library on the very day of your party.So sorry for my not coming.I will send you a CD ofyour favorite singer as a giftI hope your party will be a great success and wish you every happiness.Yours sincerely,Li Hua第二节One possible version:The next flyer Ollie made looked a lot different from all our others."Um,"I said,holding up the finished flyer"You might have made a few mistakes on this one.""Really?"said Ollie.I laughed."The picture of Blue is gluedon upside down,and instead of Found Bird,you wrote 'Found Burd'!""Hmm.I might have messed up partly onpurpose,"he admitted."I feel bad about it,but I sort of hope nobody claims Blue so he can keep living here withuS.”"I understand why you made a Found Burd'flyer but we're still going to try our best to find his owner,right?"Isaid to Ollie."Right,"he said with a sigh.We really did try!We put up all the flyers (except the"Found Burd"one,of course).And for a month and a half,we kept doing everything the animal shelter suggested.Luckily,we finallyfound the owner.Although none of us wanted to let Blue go,we believed we had done the right thing and werehappy to send Blue back to his home.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章介绍了四场音乐演出。21.C。理解具体信息。根据Peatbog Faeries部分中的Tickets:£I5(adults)and£5(under19s)可知,一对夫妇带着一个五岁以下的孩子观看Peatbog Faeries的表演需要支付35英镑。22.B。理解具体信息。根据Peterborough Opera部分中的Peterborough Opera is back with a famous storyVerdi's Nabucco以及Wednesday30 November,.8pm可知,观众可以在I1月30日星期三观看歌剧
本文标签: 衡水金卷先享题答案