全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
One possible version:Things you need to knowabout noise pollutionNoise pollution refers to unwanted and dangerous levels of noise caused by big machines infactories,heavy traffic,the building of roads and apartments,etc.Long-term exposure to noise pollution can cause serious health issues like hearing problems,sleeping disorders and emotional imbalance.It can also affect wild animals'behaviour patterns orthreaten their survival.There're measures we can do to control noise pollution.For example,choose soundproof windowsand walls,plant trees to reduce the travelling of noise and avoid making noise near hospitals andschools.As responsible citizens,we must do our best to cut noise pollution.第二节One possible version:The next day,over lunch,Lucy asked Heather why she didn't have a prosthetic leg.Heatherexplained that she had one three years ago after the accident,but she outgrew it.Her dad lost hisjob so they didn't have money for a new one.They'd contacted a charity that helps kids like her,but she was still on the waiting list.Lucy was so regretful when she saw how much Heatherdreamed of walking,and all she dreamed of was skating.She looked at Heather and had an idea.That night,she told her parents she wanted to sell her skates.Her parents were amazed becauseLucy had longed for those skates for months.Lucy explained that there was a girl in her class whodidn't have a leg.Her family couldn't afford to buy her a prosthetic leg so Lucy wanted to sell herskates to buy one.That night,Lucy's parents had a long talk and made an important decision:theywould sell the skates and buy Heather a new prosthetic leg.Lucy was pleased,but she was evenhappier when she saw Heather walking on her new leg.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章为艺术展的作品征集活动介绍。21.C。理解具体信息。根据第二段中的Submission is open to artists from Grades11-12和第三段中的Artwork will be assessed on creative use of materials and expression of the theme可知,这一活动将会征集学生的创意作品。22.D。理解具体信息。根据Submission criteria部分中的Artwork addressing environmentalthemes可知,艺术作品应突出表现环境问题。23.B。理解具体信息。根据Results部分中的Artists will be notified by April6可知,该征集活动将在4月6日公布结果。B篇主题语境:人与自我一一做人与做事本文是记叙文。Tracey Parsons长期致力于救助野生动物24.C。理解具体信息。根据第一段中的'll never forget it可知,Parsons认为这次经历很难忘。25.A。推断。根据第二段中的I like animals和because they're pure and reflect the beauty ofnature..And they don't have their own voices,so someone has to be their voice可知,Parsons喜