陕西省2023-2024学年度第一学期九年级期中调研试题(卷)B英语试卷试卷答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了陕西省2023-2024学年度第一学期九年级期中调研试题(卷)B英语试卷试卷答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
One possible version:In recent years,vocational education has been introduced to elementary and middle schools.Theincorporation of the spirit of craftsmanship into basic education will help us students take a freshlook at blue-collar jobs.In my opinion,the spirit of craftsmanship means taking whatever we do seriously and makingevery effort to seek perfection.Having the spirit of craftsmanship is very important.Firstly,we can achieve better results in whatwe do.Secondly,we will win respect from the whole of society for our professional ethics.Therefore,the spirit of craftsmanship should be encouraged in all walks of life.第二节One possible version:Nokomis and Peter worked together and made a dream catcher.That night,as Peter looked at thedream catcher hanging over his bed,he made a plan.The next morning,he told Nokomis his plan.He was going to give a presentation on their tradition of making a dream catcher and show hisclass how to make one.Nokomis smiled and said that was a great idea.She also suggested theycelebrate after Peter's presentation.She would bake corn cookies and hold a traditional Ojibweparty.The next day,Peter took his dream catcher to his school.He shared it with his classmates andshowed them how to make their own.He didn't feel nervous or scared at all.Finally,he waspraised for his unique and wonderful presentation by his teachers and classmates.They all saidthey had learned something new and unforgettable.Peter felt very happy and satisfied becausehis good dream had come true.He felt pride in his culture.He felt pride in himself,too.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章介绍了四个适合一家人共同前往参观的英国博物馆。21.B。理解具体信息。根据文中的Dinosaurland Fossil Museum,Lyme Regis可知,恐龙迷应该到Lyme Regis。22.A。理解具体信息。根据People's History Museum,Manchester部分中的Free entry but asuggested donation of f5可知,这个博物馆虽不收门票,但游客被建议捐赠5英镑。23.C。理解具体信息。根据Eureka!The National Children's Museum,Halifax部分中的Tickets的相关内容可知,一对携带一个两岁幼儿的夫妇需要支付:13.95×2+5.95=33.85。B篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是记叙文。作者讲述了她在大学毕业后去加纳支教的经历。24.D。理解具体信息。根据第一段中的but we were of one mind in that we did not want toimmediately plunge ourselves into a nine-to-five job可知,作者和内莉都不愿意一毕业就投身到朝九晚五的工作中去。25.B。理解具体信息。根据第二段中的It all sounded unusual and eye-opening to me,andIwanted to be a part of it和第三段中的Six months later,Iwas可知,听闻苏珊的间隔年经历,作者也蠢蠢欲动,想要亲自去体验一下。26.A。推断。根据第三段中的To be honest,on arriving in Ghana.with what materials I was
本文标签:
七年级上学期期中教学质量调研答案