2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年衡水金卷先享题英语四
2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
3、2024衡水金卷分科综合卷英语
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
10、2024衡水金卷先享题答案英语二
you ask.Oh,they answer,it's about five minutes from here."You say,Yes,but how many-miles away is it?"They don't know.It's true that a person doesn't know the answer to your question sometimes.What happens in such a situation?A New Yorker might say,"Sorry,I have noidea."But in Yucatan,Mexico no one answers I don't know."People inYucatan believe that "I don't know"is impolite.They usually give ananswer,often a wrong one.A tourist can get very,very lost in Yucatan!32.When a tourist asks the Japanese the way to a certain place,theyusuallyA.describe the place carefullyB.show him a map of the placeC.tell him the names of the streetsD.tell him recognizable buildings and places33.What is the place where people measure distance in time?A.New York.B.Los Angeles.C.Kansas.D.Iowa.34.People in Yucatan may give a tourist a wrong answer.A.in order to save timeB.as a testC.so as to be politeD.for fun35.What can we infer from the text?A.It's important for travelers to understand cullural differences.B.It's useful for travelers to know how to ask the way properly.C.People have similar understandings of politeness.D.New Yorkers are generally friendly to visitors第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最住选项。选项中两项为多余选项。How to read more and learn moreThese days,more and more Chinese people enjoy sending and receiving message onthe phone.It can help them to get the latest news and communicate withfriends.But I think I should read more books besides the textbooks,the more,the better.It can broaden my mind and improve my language skills.36 Hereare some tips for you.Clear your purpose for reading37 Most people read for two main reasons,pleasure or knowledge.Clearingabout your reading purpose can not only help you choose the books you reallyneed to read,but also remind you why reading the book is important to you,soyou will keep reading and complete the book faster.38
本文标签:
衡水金卷先享题答案