天一大联考 顶尖联盟 2023-2024学年高二秋季期中检测(11月)英语试卷试卷答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了天一大联考 顶尖联盟 2023-2024学年高二秋季期中检测(11月)英语试卷试卷答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
号卷·2023年高考最新原创冲刺试卷(三)英语参考答案第一部分听力1-5 CBBCA6-10 CBAAC11-15 ABBCA16-20ACBBA第二部分阅读理解第一节21-23CBB2427 ADAB28-31 CDAB32-35 CDAD第二节36-40 DECBF第三部分语言运用第一节41-45 CABDD46-50 CAADC51-55 BCABD第二节56.first57.largest58.were photographed 59.The60.Therefore/Thus61.living62.appearance63.to spend64.where65.has taken第四部分写作第一节One possible version:Dear Steven,I'm extremely delighted to learn that your school will start such an event.From my point of view,booksharing is good for both us students and the environment.To begin with,it's very cheap.We don't have to spend extra money buying a book that might be read onlyonce.Secondly,through book sharing we can exchange our opinions with those who have read the same book.Last but not least,book sharing is great for our environment,because a lot of wood,water and other valuableresources can be saved.I will definitely recommend and promote this activity to my school.Yours,Li Hua第二节One possible version:I gathered my courage to get up and continued walking.When I stopped to collect the award,all the parentsstood up,clapping and cheering me on,congratulating me,and trying to calm my nerves.Unfortunately,my heartkept pounding wildly,and I ended up dropping the award on stage.I fell on my knees and desperately tried to pickup the broken trophy.My heart sank.I wished the ground would open up and swallow me in that instant.As I walked down the stage on the way back to my seat,feeling extremely embarrassed,I thought that myfriends were going to laugh and make fun of me.However,to my surprise,they apologised for their rudeness andinconsideration.I was taken aback by their response and told them that everything was all right.Their supportmade everything better.After this fateful incident,I learnt to be careful the next time there was an important eventwith a large audience,in order not to make a fool of myself.I also realised that it was embarrassing to be laughedat.Therefore,I made a promise to myself to never laugh at others when they have an embarrassing moment.【解题导语】本文为应用文。主要为那些有孩子的家庭推荐了四处优选的旅游景点。2l.C细节理解题。根据Barcelona,Spain中的“Another popular spot is the Park Ciutadella..The park is also ahot spot to watch street performances..”可知,你可以去the Park Ciutadella22.B细节理解题。根据Adeline's House of Cool中的内容可知选B。23B细节理解题。这四处景点都适合有孩子的家庭,因为他们都有孩子游玩项目。【解题导语】本文为记叙文。世界科技日新月异,拥有SpaceX(太空探索技术)、Tesla Motors(新能源汽车)和SolarCity(太阳能开发)等多家高新技术公司的企业家马斯克成功跃居世界首富。24.A推理判断题。根据前两段内容可知,Musk对于自己糟透的童年经历还是很看重的。25.D细节理解题。根据第三段最后两句话可知,他的第一桶金是将自己开发的一款电子游戏的编程码卖给一个电脑杂志。引多卷·2023年高考最新原创冲刺试卷(三)·英语参考答案第1页共4页
本文标签:
七年级上学期期中教学质量调研答案