{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

31

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
(Text 6)W:There are many candidates for this promotion.In my opinion,Mr Bannister has provenhimself to the company,but he doesn't have much experience.M:I agree with you,Amelia,but we shouldn't ignore Mrs Templeton.She really helped us alot with the trade deal last year.W:I didn't think about that.You're right.We should go with her,as she's been with us longer.M:Let's inform Mr Duncan that we've reached a decision.听下面一段对话,回答第8和第9两个小题。现在,你有10秒钟的时间阅读这两个小题。(Text 7)M:Where are you now?In your room?W:No.I'm wandering around the hotel.It's really a good place.M:Yeah.You work out,right?Go and take a look at the fitness center.W:Where is that?M:You can get to the fitness center from the back of the hotel.It's on the right side of thebusiness center.W:Sounds good.Where are the conference rooms we'll be using tomorrow?M:Oh,they're right next to the front office.听下面一段对话,回答第10至第12三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。(Text 8)W:At lunchtime,I watched that good cooking show,Chef's Special,and I've got some greatideas for some meals we can try out for dinner.M:Well,that sounds good.So what's on your list?W:Let's see.We've got some meat at home already,but we need something for a salad.Weneed some tomatoes,carrots and green onions.M:Sounds very healthy.W:The apples look really good today.Let's pick up some,too.Plus we need to get some ba-nanas.Would you like some milk or cheese?M:No,they are not my taste.W:Then can you get a box of ice cream?M:Sure,I love ice cream best.W:I think that's everything we need.Let's go home and cook dinner.听下面一段对话,回答第13至第16四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。(Text 9)W:Dad,don't wait for me for dinner tomorrow.I'll go to attend a party.M:Is someone having her birthday?W:No,Jenny is throwing a party at her house in Hill Peak this Friday.You know she is mov-【□高三英语·参考答案第3页(共9页)☐】
本文标签: 2023届冲刺答案