炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024炎德英才大联考四
2、2024炎德英才大联考英语
3、2023-2024炎德英才4月联考
4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
7、2023-2024炎德英才大联考月考四
8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
10、2024炎德英才大联考考前演练2
写作提示四1.根据第一段的首句可知,狗的主人很高兴地允许这只狗经常去作者家。这只狗仍然经常去作者晕家吗?作者一家是如何对待这只狗的?狗的主人又是如何对待这只狗的?作者一家和狗的关系如何?狗的主人那里发生了什么事?本段可围绕这些内容展开叙述。2.根据第二段的首句可知,Mike决定搬家,作者家担心他们会把狗带走。作者一家担心的事情发生了吗?狗的主人做了什么?狗狗还会有机会去作者家吗?对于狗的主人的做法,作者有何感受?本段可围绕这些内容展开叙述。四One possible version:Then,they gladly allowed the dog to often drop写by our home and stay there.So,there it started...One night turned into two,which turned into aweek.Then,we happily went out and purchased allthe necessities:a bed,toys,treats,and food.Theowners would come every few weeks for a visit,takeher to get her shots,etc.,and then let her come back.Gradually,we further bonded with the dog,and shebecame part of our family.About a year later,Mikeand Sally found new jobs.2四Mike decided to move home and we worriedthey'd bring Bean away.To our happiness,right写before the move,they came,and asked if we'd like tokeep Bean while they got settled and built their newhome.Surely,we nodded!In the beginning,theycame every month,took her away for a few days andthen would bring her back to us.The time when wehave her has become longer between visits from heroriginal family,and we are so grateful to her ownersfor letting us have shared the responsibility forcaring for this wonderful dog.6