2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年衡水金卷先享题英语四
2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
3、2024衡水金卷分科综合卷英语
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
10、2024衡水金卷先享题答案英语二
【导语】本篇书面表达属于应用文。假设你是某文杂志的“知心阿姨'(Agony Aunt),Helen,要求考生就收到的求助信进行回复。【详解】1.词汇积累艰难的:tough→difficult/hard/rough观点:opinion→view尝试:try→attempt集中:focus on-→concentrate on2.句式拓展简单句变复合句原句:I suggest trying to communicate with them directly.拓展句:I suggest you should tryto communicate with them directly.【点睛】【高分句型l】I'm sorry to hear that you are going through a tough time at school,.especially when someone isspeaking ill of you behind your back.(运用了that引导的宾语从句以及when引导的时间状语从句)【高分句型2】Focus on your own growth and progress,and things will eventually fall into place.(运用了“祈使句+and+含有将来意味的陈述句”的结构)67.参考范文:Finally,we decided to invite Jack and his family to dinner that night.I called him and talked about it,and he acceptedthe invitation with pleasure.After school,I went to the supermarket to help my parents buy lots of food materials.And Ispecially bought a toy for Jack's little baby.My mother prepared a bottle of fig jam for dinner.We cooked a big mealtogether at home.Jack'family arrived on time.We shared the delicious food happily.After dinner,we talked about Bruce.We all thought it was him who planted this fig tree that brought us together.So we were determined to thank himThe next day,our family and Jack visited Bruce in the nursing home.When Bruce saw us,he jumped with joy like achild.My mother reminded me and said,"Dear,give Bruce a surprise."I pulled out my phone and showed him the picturesof the fig tree.I also handed a basket of sweet figs to him.He was particularly pleased to see the fig tree.He thanked me fortaking good care of it.I swore that I would always treasure it.And all of us promised to see him more often.We had such aclose relationship with him,like a family.【导语】本文以人物为线索展开,讲述了作者和一家搬家到新房子,院子里的一颗无花果给作者带来很多快乐,无花果接了很多果实,邻居杰克告诉作者这是他和原来的房主布鲁斯一起种下了这个无花果,作者向父母建议做些什么来回报杰克和布鲁斯的善良和友好。【详解】1.段落续写:①由第一段首句内容“最后,我们决定邀请杰克和他的家人当晚共进晚餐。”可知,第一段可描写作者一家招待杰克一家的过程以及他们聊起了布鲁斯,决定去感谢他。②由第二段首句内容“第二天,我们一家和杰克去养老院拜访布鲁斯。”可知,第二段可描写拜访布鲁斯的经过以及作答案第11页,共12页