全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
16-17CCW:Yes,they were beautiful.Did you see any treefrogs?(9)They were so cute.16.What does the woman advise the man to doM:I spent a long time hunting for them,but Iat first?couldn't find a single one.(9)A.Go to a big city to find the right spices.W:That was a pity!By the way,I really can't waitB.Look around the local grocery stores.to go back because there is just too much toC.Learn to cook the food by himself.see.17.Who may the woman ask for help?M:I think we should read more about the wildlifeA.Her uncle.B.Her father.before we think of going back there.(10)C.Her brother.听第8段材料,回答第11至13题。11-13BACText 9M:Mom,I can't stop thinking about the food in11.What is the survey about?India.Ever since I got back from my trip,I'veA.Booking platforms.been dying for some real Indian food.(14)ButB.Travel experiences.there are no restaurants which serve the kind ofC.Holiday destinations.dishes I ate there.I wonder if you can help me12.When did the man arrive in Lhasa?with this.(15)A.At4:00am.B.At 5:00 pm.W:Well,Drew,why don't you try making on yourC.At 7:00 amown?(16)13.What satisfied the man about the hotel?M:I wish I could!But I don't know where to start.A.The room.B.The serviceW:I'll help you look for some recipes online.C.The location.M:How will we know which ones are good?Text 8W:We'll try them,of course!After some practice.W:Hello.I work for Sunny Tour Holidays and I'mwe'll be able to tell which ones we like best.interviewing people about their holidays.(11)M:But I doubt we'll find everything we need inthe grocery stores.I'm sure they use manyWould you mind answering a few questions forunusual spices in India.our survey?W:We will start simply.I know I've seen someM:No,not at all.Thai spices at the market-maybe some ofW:Thanks a lot.First,could you tell me aboutthem will be useful.If the worst comes to thetravel arrangements for your last holidays?Didworst,I'll ask your uncle in New York to lookyou experience any difficulties in your journey?around.(17)He should be able to find a place(11)that sells Indian spices!M:Well,our plane didn't take off on time.M:Thanks,Mom!This will be fun!I can't wait tostart cooking!It was delayed for five hours,so we didn't get to听第10段材料,回答第18至20题。418-20ABALhasa until four in the morning.(12)But wemanaged to book a car at the airport and it18.How far is Canberra from Sydney?dropped us off at the hotel in time around 7A.238km.B.345km.C.507km.o'clock.So that was all right.19.What do we know about Canberra?W:And how was the hotel?A.It is the largest city in Australia.M:Well,we were a little disappointed with theB.It was built as the capital in 1927.room.But the Potala Palace was just a shortC.It is located in the center of Australia.distance away.(13)20.Why does the speaker give this talk?W:And how important are holidays to you?A.To introduce a beautiful city to students.M:Oh,we always look forward to going onB.To make students interested in history.holiday.C.To give students an interesting lesson.听第9段材料,回答第14至17题。0Text 1014-15BAHello,everyone.In today's class,I will give you14.What kind of food does the man want toa speech about Canberra.Canberra is the capitaleat?of Australia.(20)It is a modern and lively cityA.Thai food.B.Indian food.with a population of over 410,000.Canberra is theC.American food.eighth largest city in Australia.It is 238 km from15.Why does the man come to the woman?Sydney(18)and 507 km from Melbourne,whichA.To ask for advice.was once the capital of Australia.Sydney peopleB.To express thanks.also wished to make their city the capital.It wasC.To share thoughts.difficult for the government to make the decision.