{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

29

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
第6期A1版Keys:(One possible version)封面故事1.about ten hours2.have morning tea九年级Unit5基础能力训练听力原文及参考答案听力原文A.听句子请根据所听内容,选择符合题意的图画回答问题。每个句子听两遍。·1.I like autumn very much because I like fallen leaves on the ground.2.Next Monday,my father will go to France with his friend for a meeting.3.My mother says it is going to rain,so she asks me to take an umbrella with me.4.The new blouse looks very cool and it is made of cotton.5.Let me help you to wash the dirty forks on the table,Mrs Brown.B.听对话请根据每段对话的内容回答问题,从每小题所给的三个选项中选出一个最佳答案。每段对话听两遍。听第一段对话,回答第6小题。W:Jason,I've heard that you're going to spend a few weeks in China.M:That's true.My boss asked me to work there for a few weeks.W:That's great.I mean it's a good chance to practice your Chinese.听第二段对话,回答第7小题。W:So what did you do for your birthday?M:My parents took me to an Italian restaurant and then gave me a special present from China.听第三段对话,回答第8小题。W:It's nice of the Roberts to invite us to dinner.M:Yes,and we need to bring something.I have a teapot made in China.That's a nice gift听第四段对话,回答第9小题。W:Who are you buying a gift for,Jack?M:It's a present for Annie to say thanks for helping me with a school project.Any ideas?W:I know she likes Chinese culture.Maybe you can buy her some Chinese works of art.There isone shop near our school.听第五段对话,回答第10小题。M:Look at that blue shirt!It's made of cotton and it feels very comfortableW:The color is good,but the size isn't right.Even though the price is okay,let's keep looking.听第六段对话,回答第11-12小题。W:Are we getting Mom a Mother's Day gift this year?M:Of course!I'm thinking of getting her some flowers.W:Oh,flowers are nice,but we should get our mom something special!M:I know.Let's get her a nice scarf.W:I agree.We can get her the scarf we saw last week.M:It's great.It's made of silk.W:It's a little expensive.I remember the price is 300 yuan.Let's count our money now.听第七段对话,回答第13-15小题。W:Hello,Sue's speaking.
本文标签: