{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

40

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
birthday,they could also celebrate his twenty-five years of working with them.Thenext day after work,Samantha and her friends drove to the nearest bakery andbought a cake.They also brought a gift a photo of him and the teachers in awooden frame.They reached David's house and knocked on his door.David was shocked to see all the teachers in his house."Happy 75th birthday,David!"Samantha said while opening the box of cake.Then,she handed the photoframe to David,who couldn't hold back his tears.The teachers sang the birthdaysong for David as he blew out the candles.Then,the teachers chatted with Davidfor a while before they left and promised to visit him on Saturday.Visiting David onSaturdays soon became a ritual for Samantha and her co-workers.None of theteachers had imagined the school's janitor would consider them his family one day.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自然一自然生态本文是应用文。文章介绍了为孩子们提供与大自然接触的四个英国游玩地。2l.A。理解具体信息。根据The Argory,Northern Ireland部分中的There are alsokid-sized picnic tables when you are ready for a rest可知,这个景点设有适合孩子们野餐的桌子。22.C。理解具体信息。根据Sizergh Castle and Garden,Kendal,,Cumbria部分中的Anautumn visit is perfect as the green leaves of the maple trees in the gardens change
本文标签: 2023届冲刺答案