{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题

34

2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    2、衡水金卷先享题答案2024英语全国一卷
    3、2024衡水金卷先享题分科卷英语二
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语
    6、2024年衡水金卷先享题英语四
    7、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    8、2024衡水金卷先享题压轴卷二英语
    9、2024衡水金卷先享题全国二卷b
    10、衡水金卷先享题压轴卷2024英语(二)
GLBALRE2 EGLS【范例展示】若美酒报社Soon people showed up on his front porch,askingwhether he would build them a crib as well.At first,the oldEARNING ENGLISH范man hesitated,but the look in the new parents'eyes wore例him down."I still have my old tools in the garage,and it's新课程展high time to keep myself busy with something,"he said课标选择性必修2示when the fourth couple knocked on his door.So,the man(提升版)第2期set to work,gathering all his old equipment in his garageand clearing out a workspace.The going was tough at the第1版start,but the more he sawed and hammered,the more读后续写指导enjoyed himself.阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。After a while,he made a profitable business outDiastdisease.With alof his hobby.And the entire neighborhood haddearly.Grandpa Dixon took care of him in his final days,and he struggled to overcome the loss when hebrand-new cribs.The years came and went,and theas gone.even gave任范people from his neighborhood all stopped byhad much in common.She was a single mother with no other family left.She didn't have much,and sheregularly.Grandpa Dixon kept making cribs.As务呈现n an empto,when Grandpa Dixon found out例everyone grew older,they never forgot aboutOh,that's so sweet of you!The woodwork is lovely,Grandpa Dixon.Where did you get it?"示Grandpa Dixon.The kids visited him regularly.re therisMany cribs went into storage,but they were justber friends.waiting for a new generation of children to keep cozyh!Whind this?they allat night.Grandpa Dixon spent his old age beingbuilt it for his grandson.The poor man has no one left after his grandson passed away.I feel so ba fhim.I wish there were something we could do.surrounded by people that loved him.The story of Grandpa Dixon and his incredible crib spread through the community.注意:1.续写词数应为150左右:【语料积累】2.请按如下格式作答。☆情绪描写之感激篇☆任务Soon people showed up on his front porch,askingwhether he would build them a crib as well.【常见表达】appreciative感激的,感谢的现语料积累be thankful for.对..表示感激After a while,he made a profitable businessout of his hobby.a deep sense of gratitude深深的谢意®故事脉络【高分句】1.Words are powerless to express my gratitude.言语已不足以表达我的谢意。Di浙爷爷开始关他的社子制作的2.I'd like to take this opportunity to express my great appreciationCLIMAX感谢for your timely help and assistance谢发看到这张袋儿床我谨借此机会感谢您给予我们的及时帮助和支持:任在只能事脉络抽屉里。3.I thank you from the bottom of my heart.BUILD-UPRESOLUTIONDix料积累衷心感谢您。4.Again,I would like to express our warm thanks for all you've80多岁高龄的done.的界对您所做的一切,我再次表示由衷的感谢。5.I'd like to extend my grateful thanks to all the volunteers我对所有的志愿者致以衷心的谢意。OPENINGENDING6.We appreciate you letting us have the apartment.我们很感激您让我们承租这间公寓。【谋篇布局】按照故事的发展方向以及续写第一段的给出语可知,人们都来到Dixon爷爷家,请求他为他们制作婴儿床,故本段应集中描述☆言语行为之交谈篇☆Dixon爷爷面对这样的情况会作何反应。材料中的He even gave up谋篇his woodworking hobby..he slowly got to know his neighbors【常见表达】信息暗示我们Dix0n爷爷本身很喜欢做木工活,而且他对邻居们也逐渐了解,因而他应该会乐于帮助他们。语料积累declare with much determination坚决地宣布局根据续写第二段的给出语可知,Dixon爷爷利用自己的木工chat freely with.与...自由地聊天爱好开始赚钱了,故本段应围绕这项事业给Dixo爷爷带来的变化strongly object to.强烈反对.…展开叙述。材料中的I feel so bad for him.I wish there weresomething we could do等信息暗示我们本段还应该就邻居们如何帮助Dixo爷爷进行内容安排。1
本文标签: