2024年衡水金卷分科综合卷老高考英语三全国二卷英语x,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了2024年衡水金卷分科综合卷老高考英语三全国二卷英语x的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、衡水金卷先享题压轴卷2024新高考英语二
2、衡水金卷2024新高考英语
3、2024衡水金卷分科综合卷英语
4、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语二
5、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
6、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
7、2024衡水金卷高三英语
8、2023-2024衡水金卷高三二轮英语答案
9、2023-2024衡水金卷高三二调英语
10、2023-2024衡水金卷先享题全国卷三英语
6l母日Q米26%☐120:25approach to thinking.W:I'm an editor at a gardening magazine,not a scientist.But I think Einstein's creative way of thinking willhelp me get a good idea.Thank you.【高二年级期中联考·英语参考答案第1页(共4页)】242129D(Text 8)M:This article is about famous people who didn't find their perfect careers until they were in their thirties.W:Like who?M:J.K.Rowling,for example.She was working as a researcher and secretary when she first had the idea forHarry Potter.She was 25 at the time,but it took her another seven years to finish writing the first novel.W:Yes,I remember reading that somewhere.M:Speaking of authors,there was the famous Irish writer James Joyce.After graduating from college,hetraveled to Paris to pursue medical studies.He returned to Ireland when his mother became ill.Although hestarted writing early,he got his first book published when he was 32.W:They all knew what they wanted to be.But I've got no idea.M:Don't worry too much.I-decided to study medicine at university after I met the careers advisor.Why don'tyou get some advice from him,too?(Text 9)W:Acting can be quite dangerous,can't it?M:Yes,it can.Most actors have a double,who looks like the real actor and does the dangerous scenes.Butthere are some famous actors who do the dangerous action scenes themselves.Jackie Chan is a famousexample.W:Jackie Chan?The famous Chinese actor?M:Yes,once he made a poster with a list of all his injuries.Let's see.It says here that he's broken his nose,not once,not twice,but four times!W:Has he ever had a really serious accident?M:Yes.He jumped down from a waH to a tree.He didn't catch the tree and hit his head on a rock.He nearlydied.W:That's terrible!It's amazing that he hasn't stopped making films!M:I don't think he'll ever stop.He's a positive role model for us actors.(Text 10)M:Here're three ways to experience the Jane Austen lifestyle in England.The Jane Austen Festival,held inBath in September,is a popular hangout for super fans.Ten days of Austen-inspired events include guidedwalks,concerts,dance classes and more.But the fashion will impress you the most!You can see all ladiesand gentlemen dress in the style of the 18th century period.It's hard not to ooh and ah at every corner.JaneAusten spent the final eight years of her life living in Chawton.Today,her home serves as a publicmuseum.The museum once created an exhibition-"Jane Austen in 41 Objects".Each object explores adifferent aspect of Jane Austen's life and works.It ran from March 10th to December 15th.Jane AustenCenter is a must-visit to enjoy afternoon tea like Jane and her characters.Although guests are able to visitthe tea room for free,it's worth paying for a ticket to the center to see a life-sized statue of Jane and try ona variety of traditional costumes.参考答案1~5 AABCC 6~10 ABACB 11~15 CACBC 16~20 ABBCA2l.A细节理解题。根据Raphael(Raffaello Sanzio da Urbino)部分“It measures around45cmX33 cm and islocated at the world-famous Uffizi Gallery.”可知,如果游客想欣赏拉斐尔l506年的自画像,可以去UffiziGallery。22.C细节理解题。根据Leonardo da Vinci部分“In the portrait,.the length of the hair is uncommon inRenaissancet(文艺复兴)portraits..”可知,文艺复兴时期的《红色粉笔人的肖像》的特别之处在于画像中人的长头发。【高二年级期中联考·英语参考答案第2页(共4页)】242129D23.B细节理解题。根据Edgar Degas部分“Edgar Degas made this self-portrait only when he was twenty-oneyears old..”及其他三个部分可知,在画自己的肖像画时,埃德加·德加是四个画家中最年轻的。24.B细节理解题。根据第一段“EveR6 is about as tall as a person,and has a human-like face that can showemotions..”可知,EveR6有着栩栩如生的外观。25.C词义猜测题。根据画线词前“To make these movements as natural as possible,EveR6's movements arebased on those'”及画线词后“from real human conductors..”可推断,画线词的意思和Recorded最接近。26.D细节理解题。根据第五段“But Mr.Choi added that the robot's biggest weakness is that it can'thear.,'But a good conductor needs to listen to the orchestra,so that he or she can correct and encourage theorchestra as it plays.”及第六段“Mr.Choi communicated with the musicians while EveR6 kept the beat.DD.。111161·1f11·1,”可m下n