{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

44

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
31.What could be the potential sources of water on the lunar surface?A.Water from Earth.B.Water from the sun.C.Water from the stars.D.Water from meteoroids.35.What's the best title of this passage?A.The Key Role of Hydroxyl in LunarB.New Discoveries based on Moon'sC.Glass Beads Found on Moon's SurfaceD.Scientists Discover Water Reservoir第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。Comfort foods are typically energy-dense,high-fat,and sweet,such as chocolate,ice creamand French fries.They provide pleasure or temporarily make us feel better.36Self-medication(自我治疗).There seems to be a consistent connection between negative emotions and unhealthy foods,aphenomenon called emotional eating.In a bad mood,people are drawn to unhealthy foods (sugaryand fatty)as a coping mechanism..However,one study found that although comfortfoods provide some relief from negative moods.so ao other foods or even eating no food at allThe need to belong.We tend to associate certain foods with members of our family,social gatherings and peoptetaking care of us.So when we feel lonely we desire these foods to give us comfort and security.38.For example,for a college student away from home for the first time,comfort foodsmay serve as a reminder of family or friends in times of stress or isolation.Evidence showed thatpeople with positive family relationships were more likely than others to reach for comfortingfoods on the days when they felt lonely.Special occasion.39.The excuse reflects a dilemma()From a short-term perspective,theindulgence(纵情享受)is the best choice;but from a longsterm perspective,healthy eating is thebest choice.The ideal solution is to somehow do both.40.If the situation can be framed as英语试题第8页共12页
本文标签: 2023届冲刺答案