{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题

34

2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    2、衡水金卷先享题答案2024英语全国一卷
    3、2024衡水金卷先享题分科卷英语二
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语
    6、2024年衡水金卷先享题英语四
    7、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    8、2024衡水金卷先享题压轴卷二英语
    9、2024衡水金卷先享题全国二卷b
    10、衡水金卷先享题压轴卷2024英语(二)
第三部分语言运用(共两节,满分30分) 第一节(共15小题;每小题1分,满分15分) 阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以 填入空白处的最佳选项。 Caoimhe Mcconway was a mother of two.She was 41 a delivery of baby clothes for her young daughter Feah after pla- cing a(n) 42 online,but the package never 43 it to her home in Lisburn,Northern Ireland.That's because,unknown to her and the delivery company,it had 44 the back of a truck hundreds of miles away,and the new clothes had been 45 af- ter being“spread everywhere”by the46 traffic, The package had been 47 by another mum,who decided to do something.A few days later,Caoimhe received a 48 with a note which 49
本文标签: