{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

百师联盟 2024届高三仿真模拟考试(四)4 新高考卷英语答案

21

百师联盟 2024届高三仿真模拟考试(四)4 新高考卷英语答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了百师联盟 2024届高三仿真模拟考试(四)4 新高考卷英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、百师联盟2024新高考联考4
M:It's a useful book that you shouldn't miss.W:What have you learned from the book?M:It tells me to try to exercise for at least 30 minutes a day.And we shouldn't take a short sleepafter 3 pmW:Sounds great.Is the book yours?M:No,it's Mark's.But if you like it,you can read it after I finish it.W:Thank you.Let me tell Mark first.口口请听第三段对话,回答第17至20小题。M:Hello!This is Yangguang Agency.What can I do for you?W:Hello!This is Ms Wang speaking.I'd like to get some information about travel.M:Well.What do you want to know?W:Which is the best way to travel from Beijing to Dalian?M:That depends!The plane is the quickest but also the most expensive.W:How long will it take to travel by plane?M:About an hour and a half.W:I see.What about the train?M:It will take you more than three hours but it's much cheaper.W:What's the price of the plane ticket?M:Tickets for the children aged from five to eighteen are 310 yuan each.And each ticket for agrown-up is 680 yuan.W:Oh.I see.What about the price of the train?M:It's only 160 yuan each.And children below 1.2 meters are free.W:All right.Get me two plane tickets for my parents.Thank you so much!M:Wish you a good trip!W:Thank you!(四)听短文,选择最佳答案。你将听到一篇短文,请根据短文内容,选出每个问题的最佳答案。短文读两逼。Summer is coming.Henry and his classmates graduated from Sunshine Junior High Schoolon June 11th.They all felt happy but sad.So,they decided to hold a school-leavers'party in theirclassroom on June 13th.Henry and his classmates,Nancy and Bob,decided to prepare for theparty.To have a good memory after graduating,they have to do many things.Today is June 12.They are making a list to check what they have done and what they haven'tdone.Henry got balloons and little lights at the party store.Nancy has bought some pretty flowers.Bob hasn't set up tables and chairs yet.They also haven't bought any food at the supermarket.Besides,all their parents and teachers will be invited to the party,but the invitation cards haven'tbeen sent by them.They are probably going to stay late at school tonight to get ready for the party.(五)听短文,填信息。你将听到一篇短文,请根据短文内容,将所缺信息填入对应的横线上,每空一词。短文读三遍。Welcome to our new school library,children.I'm the librarian Mr Read.Let me tell yousome rules in our library.Firstly,the opening time is from 9 am to 5 pm,from Monday toThursday.It's not open on Friday.On Saturday and Sunday,it's open from 9:30 am to 5 pm.Secondly,the reading room on the second floor is only for English readers and the one on the thirdfloor is for all the school students.Thirdly,don't shout or run in the library.Don't bring wet