天一大联考 2024届高考全真模拟卷(二)2英语答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了天一大联考 2024届高考全真模拟卷(二)2英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、天一大联考2024高考全真模拟卷二英语
2、2023-2024天一大联考高考全真模拟题二英语
3、2024天一大联考高考全真模拟题二
4、天一大联考2024全真模拟卷四
5、天一大联考2023-2024学年高二年级阶段性测试四英语
6、天一大联考2024高考全真模拟卷答案
7、2023-2024天一大联考高考全真模拟卷(二)英语卷答案
8、天一大联考2024高考全真模拟卷一
9、天一大联考2024高考全真模拟卷二理科综合
10、2024天一大联考高考全真模拟题一
听下面二段对话,回答第8和9两个小题。现在你有10秒钟的时间阅读这两个小题。(停10秒)M:What are you going to do for the spring break?W:My parents want to take my sister and me to Rome.But I don't really want to go abroad.M:Why not?Rome is a city with a long history and food there is delicious.W:To be frank,I'm scared of taking flights.M:Have you been on a plane before?W:Yeah,a few times but I hate it every timeM:Well,maybe you can listen to some relaxing music during the flight.W:I will have a tryM:Look at the pictures of museums in Rome on my cell phone.W:Wow,such beautiful architecture.Maybe I would like Rome.(1)听下面一段对话,回答第10至12三个小题。现在你有15秒钟的时间阅读这三个小题。(停15秒)W:Johnny,did you go to the exhibition of paintings held in the city gallery yesterday afternoon?M:Yes,I did,partlyW:What do you mean?M:Well,I went there and met some Porlugal and Spanish paintings in the Room 1,but they weren't asappealing as Ihad expected.So I left the city gallery soon.W:Really?Where did you go then?M:I went to the city library and read some painting books.W:What paintings are you particularly interested in?M:Well,I like Chinese paintings,especially Chinese landscape paintings.W:Yes!They are beautiful.Well then,I'm sure that you shouldn't have left that carly.M:Why do you say so?W:Actually,apart from some western paintings,there were a great number of Chincse paintings,including some famous Chinese landscape paintings as well.You couldn't have been bored if youhad stayed.M:Oh,what a pity!Would you accompany me to the exhibition after school?w:No problem!(停15秒)听下面一段对话,回答第13至16四个小题。现在你有20秒钟的时间阅读这四个小题。(倍20秒)M:Hi,Marina.Can I ask a few questions?W:Yes,go ahead.M:As a photographer,you are quite successful.Can you tell me who can become a photographer?W:Anyone can become a photographer,as long as you want it.It's not like you need a degree or高2024届一诊英语蠡考答案第5页(共6页)
本文标签:
普通高校招生全国统一考试·全真冲刺卷答案