{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

山西省2023-2024学年第一学期九年级教学质量检测(期末)英语答案

28

山西省2023-2024学年第一学期九年级教学质量检测(期末)英语答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了山西省2023-2024学年第一学期九年级教学质量检测(期末)英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、山西省2024到2024学年第一学期九年级英语
    2、山西省2023-2024学年度第一学期期末考试九年级
    3、山西省英语试题2024九年级
    4、山西省2023-2024学年第二学期九年级期末质量评估试题
    5、山西省2024到2024学年第一学期九年级英语
    6、山西省2024至2024学年第一学期九年级期末质量评估试题
    7、山西省2023-2024学年度九年级期末
    8、山西省2023-2024学年度九年级上学期期末考试
    9、山西省2023-2024九年级期末考试
    10、山西省2023-2024学年第一学期九年级期末质量评估试题
took12.”可知,作者他们行走的时间增加,说明步速(pace)减慢了。5l.CAchut对作者他们的信心从未动摇(shaken)过。52.A根据上文中的“Achut's faith in us was never可知,向导对他们有信心,应该是“高兴地”(cheerful)问候作者他们。53.A根据下文中的he carried our packs and skillfully negotiated our moods andcapabilities可知,向导在作者他们到达(reached)大本营前帮他们背包,调节他们的情绪。54.C根据上文中的“We met our guide Achut Pandey in Kath-mandu.”可知,作为向导,他的职责是“引导”(guided)作者他们到达目的地。55.D根据下文中与该空并列的narrow可知,此处仍是对道路的描述,后为狭窄的”,此处应表示“不的'(uneven)写作:第一节:“Clean Plate”CampaignTo raise public awareness of valuing food and educate people to save food,the"Clean Plate"Campaign was held in our school last week.The campaign lasted five days,which was embraced wholeheartedly by usstudents.Our school hosted activities to highlight the "Clean Plate"campaign andissued proposals that encourage every one of us to support the campaign both atschool and at home.Many students went to the communities to encourage theresidents to adopt the concept of food conservation in the daily lives.We all thought highly of the campaign,through which we practised thewell-known Chinese tradition of appreciating the value of food.第二节:Melati and Isabel decided to make a positive impact straight away.They tookadvantage of their spare time to pick up rubbish on the beach.However,soon theyrealized that they couldn't solve the problem on their own for there was so muchplastic.After discussions and preparations,they started an organization to spread theirideas among the youth,involving more youths in the movement,which proved to be ahit.More and more teenagers took part.In a month,they altogether collected andrecycled 2.5 tons of plastic,recovering the beautiful beach.One month later,Melati received a call from the local newspaper.The two girlswere invited to an interview in which they were asked what inspired them to start theorganization,what the biggest challenges were and what advice they had for youngpeople who want to make changes in this world.They said a team was what kept themgoing during the challenging days and added,"Keeping our team engaged andmotivated has been a challenge and we are happy to have a positive influence."Melati and Isabel are heroes who make a big difference to our world.听力原文:Text 1M:Have you ever played that phone game I told you about?W:I tried,but it only works on Android phones.I have an iPhone.(1)M:Oh,I see.Well,I was going to tell you it got pretty boring after a whileText 2W:Mitzi should recover well from the accident,but you should keep her inside答案第5页,共8页
本文标签: