高三2024普通高等学校招生全国统一考试·模拟调研卷(五)5英语QG答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了高三2024普通高等学校招生全国统一考试·模拟调研卷(五)5英语QG答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
)33.What is Wall-E's job?A.To clean the earth.C.To find other robotsB.To find humans.they went to another village for a 41On their way,they saw a beautiful sword on the ground.D.To find a green planet.)34.How are the humans in the large spaceship different from us?9921Simon quickly 42 towards it and picked it up().Then he shouted happily,"43 abeautiful sword I got!"A.They have special food.C.They are much taller.B.They are much smarter.Hearing this,his friend Max said,We are travelling together,s you shoud say that 44got a beautiful sword.")35.What does the film want to tell us?D.They can't stand up.7.AA.To have a trip in space.Simon replied,"Oh,that's not right.I 45 this sword first and picked it up,so it'sB.To take care of the earthC.To make more robots.mine."Then he hid that sword behind his 46.Max didn't say 47 anymore.The two wentD.To be friendly to others.on moving forward.D73-year-old David R Chan is a Chinese American from Los Angeles.36.When they would 48 the village,a few people came to them.And one of those peopleforty years,he has visited about 8,000 Chinese restaurants.In the pastcaught Simon by the neck and said,"The man who stole()our sword is here.Look,it's be-hind his back."Simon was 49 and turned to Max,"My friend,we are 50."Chan started to get interested in the history of Chinese in the US when he was in college.37.He wanted to see what it was like to be Chinese in different parts of the country.Al-But Max replied,"No,not'we'.It's only you who have trouble,because that sword is yoursinstead of ours.You said that,right?"Simon knew that he was 51.So he said,"I'm毁so,he wanted to look for his identity(身份认同).soy,Max.”In fact,Chan did not enjoy Chinese food the first time he tried it.38.But soon hefound it was delicious and how different Chinese food was in different places.Max thought that 52 he didn't help Simon,Simon would be in danger.So he explained.“We just found it on the53 by accident.”封Then Chan started to try every authentic()Chinese restaurant in Los Angeles.39.In the following years,he also visited New York,San Francisco and other places in the US to look forThey 54 let Simon go.Simon said,"Thanks for 55me in time,Max!A friend in needauthentic Chinese foodis a friend indeed.You're my true friend.)41.A.festivalWhen Chan enjoyed food in different restaurants,he also took photos of nice dishes andB.giftC.mealD.trip警shared them online.40.()42.A.pointedB.ranC.rowedD.lookedNow Chan still keeps looking for authentic Chinese food and sharing it online.This helps him()43.A.WhenB.WhyC.WhatD.Howknow more about Chinese history and culture.()44.A.THEYB.YOUC.ID.WE根据材料内容,从下面五个选项中选出能填人文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容)45.A.sawB.cleanedC.boughtD.learned完整()46.A.backB.headC.legD.armA.But he didn't stop there.()47.A.nothingB.anythingC.somethingD.everythingB.He is a real lover of Chinese food.)48.A.look atB.listen toC.arrive atD.look forC.Then he decided to have Chinese food.)49.A.excitedB.boredC.tiredD.afraidD.At first he thought it was nothing special.(w)50.A.in dangerB.in numberC.in peaceD.in publicE.In those photos,we can see Chinese fish,dim sum,cakes and many others.()51.A.happyB.angryC.wrongD.right三、完形填空(15小题,每小题1分,共15分)()52.A.ifB.becauseC.soD.and先通读短文,掌握其大意,然后从A、B、CD四个选项中选出一个可以填人相应空白处的最佳)53.A.boatB.busC.treeD.ground答案。)54.A.carefullyB.happilyC.suddenlyD.finallyOnce upon a time there were two friends Simon and Max.They lived in a village.One day,)55.A.tellingB.helpingC.givingD.leaving八年级英语第5页(共8页)八年级英语第6页(共8页)
本文标签:
普通高等学校招生全国统一考试·模拟卷答案