2024普通高等学校招生全国统一考试·名师原创调研仿真模拟卷(二)2英语试题,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了2024普通高等学校招生全国统一考试·名师原创调研仿真模拟卷(二)2英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
了一个诉讼案件官司的Sara可以得到一份“award”3l.D推理判断题。通读全文,并结合最后一段“What question do you have about American English?Send usan email at learningenglish@oanews,com.”可知,这篇文章主要介绍语言学方面内容【文章大意】本文是一篇说明文。文章主要介绍了由于气候变暖,颜危北极熊正在与灰熊一起繁殖,创造出“小灰熊”,杂交的“小灰熊”数量正在增加,这说明全球气候正在变得更槽糕32.C细节理解题。根据第二段“As the world warms and Arctic sea ice thins,starving polar bears are beingforced ever further south,where they meet grizzlies,whose ranges are expanding northwards.”可知,北极熊向南迁移是为了缓解饥饿。33.B细节理解题。根据第三段“·Usually,the hybrids,‘pizzly’bears aren't better suited to theirenvironments than their parents,but these hybrids are able to search for a wider range of food sources,'Larisa DeSantis,an associate professor of biological sciences at Vanderbilt University,told Live Science.)"可知,更多的食物选择让“小熊”比它们的父母更能适应自然环境。【高一英语参考答案第1页(共4页)】24426A34.B细节理解题。根据倒数第二段的“Polar bears mainly consumed soft foods even during the MedievalWarm Period,a previous period of rapid warming'”可知,北极熊喜欢软的食物35.C主旨大意题。根据第一段“Endangered polar bears are breeding with grizzly bears,creating‘pizzly'bears,.which is being driven by climate change,scientists say.”和倒数第二段“This could result in a habitatready for the hybrids to move in and take over,leading to a loss in biodiversity if polar bears are replaced.以及文章大意,可知由于全球变暖,“小熊”的数量正在上升。36~40 EDFBG【文章大意】本文是一篇记叙文。文章主要叙述了作者因搬家进入一所新学校而带来的苦恼41.C考查动词词义辨析。在短短的17年里,“我”取得了很多成就,但“我”也犯了一些错误。42.B考查形容词词义辨析。而“我”已经意识到这很难43.A考查副词词义辨析。许多年过去了,“我”仍然清楚地记得上次搬家的情景44.B考查动词词义辨析。许多年过去了,“我”仍然清楚地记得上次搬家的情景45.C考查名词词义辨析。根据下文“I soon..that starting a new high school was different from being thenew girl'in elementary or even middle school.”可知,那时,开始一所新学校并不是什么大不了的事46.A考查形容词词义辨析。根据“However'”可知此处表示转折,当“我”不得不离开他们时,“我”很难过47.D考查动词词义辨析。“我”很快意识到,开始一所新的高中和在小学甚至初中时的“新生女孩”是不同的。48.C考查名词词义辨析。现在要得到同学们的“认可”并不像以前那么容易49.A考查动词词义辨析。“我”能很容易地说出班上90%以上学生的名字50.D考查动词词义辨析。然而,在这所新学校,“我”一个人也不认识。51.D考查副词词义辨析。妈妈一遍又一遍地告诉“我”,“我”最终将不得不进人“真实”的世界,“我”对所有的这些事情的相光很快就会谐失52.B考查名词词义辨析。妈妈一遍又一遍地告诉“我”,“我”最终将不得不进人“真实”的世界,“我”对所有的这些事情的担忧很快就会消失。53.B考查动词词义辨析。fail to do sth.未能做某事。成年人没有意识到的是,青少年生活中的每一天都是一场战斗54.A考查动词短语词义辨析。我们很难发现我们是谁55.D考查名词词义辨析。但“我”相信作为一个青少年是“我”一生中最艰难的经历56.to grow 57.them 58.were sent 59.freely 60.where 61.and 62.is 63.animals 64.to 65.success第一节One possible version:Dear schoolmates,On the occasion of World Animals Day,I am writing to call on everyone to pay close attention to thewildlife protectionWild animals are facing the problem of food shortage with serious pollution and the use of insecticide.Besides,man is killing off species just for getting their fur and skin,which may account for the risk ofextinction.Wildlife protection not only plays an important role in keeping a balanced ecosystem,but also is asign showing how civilized and advanced a country is.It's high time we should join up to educate people around us and raise their awareness of wildlife protection.Thank you!Li HuaStudents Union第二节One possible version:He stopped for a moment and then added,"Your children made me feel at home.Grown-ups are botheredby my face,but children don't seem to mind."I told him he was welcome to come again.On his next trip,hearrived a little after seven in the morning.He brought a big fish I had ever seen as a gift.He said he had cleanedit that morning before he left so that it'd be nice and fresh.I knew his bus left at 4:00 a.m.,and I wonderedwhat time he had to get up to do this for us.In the years he came to stay overnight with us.There was never a time that he did not bring us fish oroysters or vegetables from his garden.Other times we received packages in the mail,always by special delivery.fish and oysters packed in a box,and every leaf carefully washed.Knowing that he must walk three miles tomail these and knowing how little money he had made,the gifts become more precious.I know our family willalways be thankful to have known kim.【高一英语参考答案第2页(共4页)】24426A听力部分录音材料(Text 1)W:I want to buy a skirt online.Do you like online shopping?M:Yes.I often buy books,clothes and shoes online,It's very convenient.(Text 2)W:I heard that you organised an exam yesterdayM:Yes,many students took it.Twenty-five from the Middle East and fifteen from Latin AmericaCText 3)W:We're meeting Grace at 6:30 at her house.It's 6:20 nowM:It's still early.She just called to ask us to arrive at her home later at 7:00.(Text 4)W:You certainly have a lot of clocks.There seems to be one in every room.M:My family gave them to me because I have trouble watching out for time(Text 5)W.E
本文标签:
普通高等学校招生全国统一考试模拟卷答案
全国高中名校名师答案
高考名师原创·冲刺预测卷答案
普通高校招生仿真模拟卷答案
仿真模拟·全国卷答案
普通高校招生考试仿真模拟卷答案
全国统考仿真模拟卷答案
衡水名师原创高考信息卷答案