[黄冈八模]2024届高三模拟测试卷(四)4英语(J)答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了[黄冈八模]2024届高三模拟测试卷(四)4英语(J)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024黄冈八模四
2、黄冈八模答案大全2024英语四
3、黄冈八模2024测试卷四
4、黄冈八模2024高三试卷数学四
5、黄冈八模答案大全2024四
6、黄冈八模2024高三试卷二英语
7、2024黄冈八模理综四
8、黄冈八模2024文综四
9、黄冈八模2024高三试卷一英语
10、黄冈八模2024测试卷四文综
上进联考更专业更放心一站式考试服务专家W:Really?Do you think Jennifer would find it useful for her exams?M:I'm not sure if it covers the subjects she's studying,but the presenter is that guy on TV she loves,so that mightinterest her.W:Does it cost anything?M:You can download the podcast for nothing.There's a course that you need to pay for.However,if the topic isdifferent,she might not have interest in it.W:You're right.Let's see what she thinks of the podcast first.She will be back from school soon.Text 8W:Hello,Gino's.M:Hi,I called earlier to book a table for four and I was wondering if I can make it for six instead?W:What was the name on it?M:Jamie.W:Table for four.At half past seven.So you want to change it to six o'clock?M:No,sorry.Can I make it for six people?W:Oh,I see.M:But I don't want it to be in the corner or by the doorW:That shouldn't be a problem.I can move you to the big table near the kitchen.Is that OK?M:Sounds great.Is it possible to change the time as well?Make it half an hour later?W:Ah...yeah,we can.M:Thank you so much!W:Lovely.See you tomorrow,thenM:Thanks!Bye!Text 9W:I'd love to go abroad on holiday next spring.What do you think?M:I'm not sure.When are you thinking of going?in April?W:Maybe.We have two days off work for our national holiday.We could take off another three days and go for aweek.M:Okay.Then where would you like to go?W:Well,I've checked flights.There aren't any flights to Greece until May,unfortunately.I'd like to go there.Butwe can fly to Spain and Italy quite cheaply.M:Spain would be nice.W:I think so.M:Where would we stay?In a hotel?W:I'm not sure.I don't really like staying in hotels.We could hire a cottage.M:Is a cottage cheaper than a hotel?W:It's about the same.But I prefer staying in cottages.It's more peaceful,and we can cook for ourselves.M:Okay,well,that's fine with me.W:The problem is transport.You can get to the hotels easily from the airport.They are all in the town center,andbuses go there all the time.But the cottages are further away.M:That's fine.I don't mind doing that.We can hire a car.英语第2页(共9页)
本文标签: