[黄冈八模]2024届高三模拟测试卷(四)4英语(S)答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了[黄冈八模]2024届高三模拟测试卷(四)4英语(S)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024黄冈八模四
2、黄冈八模答案大全2024英语四
3、黄冈八模2024测试卷四
4、黄冈八模2024高三试卷数学四
5、黄冈八模2024高三试卷二英语
6、黄冈八模答案大全2024四
7、2024黄冈八模理综四
8、黄冈八模2024高三试卷一英语
9、黄冈八模2024文综四
10、黄冈八模2024测试卷四文综
Tim,smiling proudly,waved his only Christmas gift-One possible version:a race car he had been dreaming of.These two kids spenthours on that Christmas day playing with their belovedWith empty hands,his eyes looked down at the读toys.I was surprised when my six-year-old daughter Lily读cracked ground below his feet.Nearby,Cassie played后noticed and said sadly,"Mom,they each only got one toy."The following morning,after breakfast,I prepared to后with her doll in the grass.The little boy looked up,and his eyes mirrored the depth of heartbreak and续go to the cinema with my kids,who had quite lookeddisappointment he had already faced in his six shortforward to it for a very long time.I had been saving money续years of life.So heartbroken,I decided to help him,写for the movie tickets,and finally I could afford them.写no matter what.Gathering my courage,I asked LilyWhen I was preparing for the trip,I saw Tim's motherand Tom whether we could use that money for movieput a box in the backseat of the car.Tim stood there cryingas the car pulled away.I wasn't sure what had happenedtickets to buy Tim a race car.Unexpectedly,theyuntil Lily told me the truth later.agreed right away.I was struck by my children's big hearts and felt"Mom,Tim told me his mom took his race car back toamazed.Then,we went to a store and brought a racethe store!His mom said that they needed the money,"Lilycar home.When my kids gave the toy to Tim,the boy后said,taking pity on Tim."Did they take Cassie's doll back,too?”I asked.“No,just Tim's,”Lily answered again.I feltwas so cheerful that he jumped up and down andthanked my kids a lot.And they became close friendsupset but helpless.Later,when I went to ask my kids to catch the bus toas they played together with joy.However,soon Tim写the cinema,I found Tim sitting before their door with his详情请参考答案解析moved away with his family.That day,we wavedhands folded(交叉).goodbye to each other.Years later,a successful,handsome young man visited my home.It was Tim,surprisingly,who still remembered us and ourkindness that had made him feel better.注意:1.续写词数应为150个左右:2.请按如下格式作答。With empty hands,his eyes looked down at the后cracked ground below his feet.写I was struck by my children's big hearts andfelt amazed.【写作提示】作者家隔壁搬来了新的邻居位母亲读和她的一双儿女Tim和Cassie。作者发现他们的后生活捉襟见肘。圣诞节的第一天,作者从女儿口中得知,Tim和Cassie的圣诞礼物只有一个玩续具。第二天,作者准备和孩子们去看电影时,写发现邻居家的小孩Tim很伤心,后来才得知是因为他妈妈要把他的玩具赛车退还给商店。了解情况后的作者感到很难过,但又无可奈何。豆1.根据续写第一段的首句可知,Tim两手空空,眼睛望着脚下龟裂的地面。作者在Tim身上看到了读什么?作者内心感受如何?结合续写第二段的首句后可知,作者的孩子们提供了帮助。作者的孩子们是如何帮助Tim的?本段可围绕这些内容展开叙述。续2.根据续写第二段的首句可知,作者被孩子们的善意震撼,并感到惊讶。得到作者的孩子的帮助后,Tim心情如何?Tim和作者的孩子之间的关系有何变化?Tim和家人搬走了吗?Tim和作者一家还会再相见吗?本段可围绕这些内容展开叙述。7
本文标签: