九师联盟 2024届高三2月开学考英语SW试题,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了九师联盟 2024届高三2月开学考英语SW试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、九师联盟20242024高三8月开学考英语答案
2、九师联盟2023-2024高三2月质量检测英语
3、2023-2024九师联盟高三二月英语
4、2023-2024九师联盟高三8月开学考英语
5、2023-2024九师联盟英语答案高三2月
6、2023-202422届九师联盟开学考(老高考)英语
7、九师联盟2024高三4月联考试卷英语
8、九师联盟2024高三4月联考英语答案
9、九师联盟2023-2024高三1月英语
10、九师联盟2024高三4月英语
9,A词义猜测题。上文介绍了学校进行的修缮活动,因此推断因为安全问题,这些地方需要维修,因此要腾空,故判断画线词的词义与“empty”接近。30.D推理判断题。根据末段末句“But the way the Government's handled it,.we could have asked for more.”可推知,Charlotte认为政府在安全问题的解决方面做得不够。31,A推理判断题。根据全文内容尤其是文章第一、二段可以断定本文符合新闻报道的特点,因此最有可能出现在报纸上。精品模拟信息卷·英语五第7页(共13页)DCruise and Waymo are two companies that have been developing self-driving taxis,also called "robotaxis"in SanFrancisco for years.Until recently,the robotaxis could only drive in specific areas,at certain times.The companieswere only allowed to charge passengers for some of the trips.But in early August,Waymo and Cruise were given full permission to operate their robotaxis in San Francisco.Thecompanies were allowed to run as many driverless cars as they wanted,24 hours a day.And the companies weren'trequired to have safety drivers in their cars.The move was a big step for self-driving cars,and many people were excited about the change.The new rules alsoallowed the companies to charge for every ride,which meant that the robotaxis could finally start to eamn money.But almost immediately,there were problems.A Cruise car crashed into a fire truck,sending a person to thehospital.Later,a Cruise car stopped working in the middle of an intersection,causing a traffic jam.As a resultCalifornia told Cruise to take half of its robotaxis off the roads.For many people,the problems with the self-driving taxis didn't come as a surprise.The chief of San Francisco'sfire department says that since May of 2022,there have been over 60 cases where robotaxis interfered with firetrucks.Robotaxis have also blocked city buses and other emergency vehicles.In spite of the problems,both Waymo and Cruise are planning to expand their self-driving car service to othercities.Cruise has plans to bring their robotaxis to at least 15 cities.Waymo says its driverless system will soon be able towork“in any city,on any kind of vehicle”.Though the quality of self-driving cars is improving,it's likely to be a while before the majority of people viewthem as safe.32.What was changed about robotaxis in August?A.Their capacity.B.Their test standardsC.Their companies.D.Their running hours.33.Why was the number of Cruise's robotaxis reduced on the road?A.To lower the potential risk..B.To case the traffic pressure.C.To cut the company's costs.D.To react to passengers'complaints34.What might most people think of robotaxis?A.Safe.B.Unreliable.C.Satisfactory.D.Inexpensive35.What can be the best title for the passage?A.San Francisco Sets Limitations to RobotaxisB.Robotaxis Flood in,but Get a Cold ShoulderC.Robotaxis Move Forward,but Face ProblemsD.Two Companies Are Beginning to Test Robotaxis本文是一篇说明文。文章介绍了旧金山市全面放开了无人驾驶出租车的运营限制以及无人驾驶出租车存在的问题。32.D细节理解题。根据第一段中“Until recently,the robotaxis could only drive in specific areas,at certaintimes..”以及第二段中“The companies were allowed to run as many driverless cars as they wanted,24 hours ady.”可知,在8月份无人驾驶出租车的运营时间发生了变化。33.A推理判断题。根据第四段内容可知,Cruise公司的无人驾驶出租车频繁出现问题,因此政府要求该公司减少上路的无人驾驶出租车是为了降低风险。精品模拟信息卷·英语五第8页(共13页)34.B推理判断题。根据末段中“it's likely to be a while before the majority of people view them as safe”可知,尽管自动驾驶汽车的质量正在提高,但要让大多数人认为它们是安全的可能还需要一段时间,换句话说大多数人认为这种汽车不是安全可靠的。35.C标题归纳题。本文介绍了Waymo和Cruise这两家公司获得了在旧金山市运营无人驾驶出租车的完全许可和全面放开,同时也介绍了这种汽车存在的问题,因此判断C选项可以概括文章中心。第二节,(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。You are working hard and spending lots of time studying.But if you're not studying the right way,you're notlearning as much as you could be.36 A kid who puts in hours and hours of study time may be doing that studyingvery inefficiently,and not end up learing or remembering that material very well at all.
本文标签: