[开卷文化]2024普通高等学校招生统一考试模拟卷(六)6英语XQ答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了[开卷文化]2024普通高等学校招生统一考试模拟卷(六)6英语XQ答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
Pedaling Through Shared BikesShared bikes have become an inseparable part of our daily lives,offering plenty of advantages.They promoteeco-friendliness by reducing carbon emissions,provide an affordable mode of transportation,and promote ahealthier lifestyleHowever,the misuse of shared bikes is a concern.Some improper behaviors while using them include parkingthem randomly,or leaving them in disrepair.Such actions affect accessibility and destroy the city's beauty.To ensure everyone benefits,we must use them respectfully and responsibly.For example,always park bikes asrequired,or report damaged bikes for timely repairs.Let's pedal our way to a cleaner,healthier future.第二节One possible version:After being pulled out of the water,Riley wasn't breathing and her body was lifeless.Kirk gave her CPR to reviveher,but she still wasn't breathing normally.A rescue boat arrived a short while later and rushed the Lassiter familyto a nearby yacht club,where first-aid crews were standing by to assist them further.Shelby Lassiter said shecouldn't feel her arms and legs after struggling in the water.She and Riley were transported to the nearest hospital.Russell Lassiter and Bowen did not need to go to the hospital.Shelby Lassiter was released from the hospital the same night she was admitted.Riley had to stay overnightbecause she had swallowed salt water.But it wasn't long before Riley was back to full strength."We're very,verythankful that they were out on the water right then,"Shelby Lassiter said.Kirk insisted that he just did whatanyone else would have done."To'me,a hero is someone who selflessly and courageously stands up for what isright,even in the face of adversity,and inspires others to do the same,"Kirk said.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一社会本文是应用文。文章是搬家公司John Movers and Packers的介绍。2l.A。理解具体信息。根据第二段中的There are numerous branches.biggest and oldest可知,在JohnMovers and Packers所有的分公司中,位于Philadelphia的这家是目前为止最大的。22.D。理解具体信息。根据第四段中的Cheques are not generally accepted...you can pay by cheque可知,如果选择提前一周预付运费,顾客可以使用支票支付。23.A。理解具体信息。根据最后一段中的If it takes longer.as per the terms and conditions可知,如果运输超时,公司将根据条款约定支付罚款。【补充解释】as per(the last para.):根据;按照B篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是记叙文。文章讲述了Kajal Patil的志愿服务经历。24.B。理解具体信息。根据第一段中的Volunteering can be a great way to...valuable skills可知,志愿服务可以帮助人们更好地适应新的环境。25.D。理解具体信息。根据第三段中的YLAI aims to empower.good governance可知,YLAI的主要目的是使拉丁美洲和加勒比地区的企业和企业家有能力推动社会各方面的发展。26.D,理解具体信息,根据第四段中的Her role involved reviewing.determining the strength of candidates tocarry out their plans可知,Kajal在此志愿服务中的职责是审查和评估44位潜在候选人的项目申请。27.B。理解主旨要义。最后一段阐述了Kajl在志愿活动中取得的各项收获,即通过志愿服务获得的自我成长。C篇
本文标签: