2024届普通高等学校招生全国统一模拟招生考试 金科·新未来5月联考答案(英语),目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了2024届普通高等学校招生全国统一模拟招生考试 金科·新未来5月联考答案(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)阅读下而短文,从短文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项.选项中有两项为多余选项Is a moviegoer-different than a movie-lover?I'd say so.You can love a movie by watching it athome.36.I've spent a lot of time talking to pcople about movies.By listening to what theysay,I can report they only share one thing in common:they go out.I've thought about two views of the moviegoer lately.The first view comes from Roland Barthes.Most often.his movicgoers don't go to the moviesfor a distinct purpose.37.They are bored.Once they get inside,they can't help but sink into arelaxed state.When they leave the movie theater,these moviegoers don't want to talk to anyone aboutthe movie.38.Barthes sces them as a lonely being,one who is introspective )I thinksome of us use movie theaters to retreat inside ourselves.The second view comes from the Clark Theater manager,Bruce Trinz.When people go to themovies they go for a certain personal motive.They may want to forget something,or escape from thelives they are lcading.Or they may want to sce a film they liked years ago.39,they are thehopeless addicts who,quite simply,like movies.The only thing I would challenge in this definition isthe word hopeless.40,but they come to the movies filled with hope.They may not be able todefine what they hope to experience,but they will know it when they feel it.A.Whatever motive they haveB.To be a moviegoer,you have to go outC.The movie also puts them somewhere elseD.They are instead wrapped up in themselvesE.Because moviegoers go in search of beautyF.Moviegoers may be hopelessly addicted to the moviesG.It's something to do with a response to leisure,free time英语试题卷第8页(共12页)
本文标签: