{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

正确教育 2024年高考预测密卷二卷答案(英语)

3

正确教育 2024年高考预测密卷二卷答案(英语),目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了正确教育 2024年高考预测密卷二卷答案(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024高考真题
W:Well,I'll try my best.第二节(共15小题:每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟:听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.What is the man going to do this summer?A.Work at a hotel.B.Repair his house.C.Teach a course.7.How will the man use the money?A.To hire a gardenerB.To buy some flowers.C.To buy books【答案】6.A7.C【解析】【原文】M:Guess what I'll be doing this summer?W:What?M:I'm going to work at the Churchill Hotel.W:What exactly will you be doing there?M:Let's see.I'll be doing some small repairs inside and outside the hotel.I'll be cutting grass and taking care ofthe flowersW:Sounds interesting.What's the pay?M:Well,uh...about twenty dollars per hour,five hours a day,and Sunday free.W:That's good money.What are you going to do with it?M:I'll pay for the textbooks for next semester.听第7段材料,回答第8至10题。8.What is the woman recommending to the man?A.A book.B.A club.C.A course.9.What is the woman reading now?A.The Beautiful Mind.B.The Kite Runner.C.The Great Gatsby.10.How much time does the man have to read the book?A.About two weeks.B.About three weeks.C.About one month.
本文标签: