陕西省商州区2024年初中学业水平模拟考试(二)2答案(英语),目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了陕西省商州区2024年初中学业水平模拟考试(二)2答案(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、商洛市2024年初中学业水平考试
2、商州区2024中考成绩查询
3、2023-2024商州中考时间
4、2023-2024商州区中考报名网
5、2023-2024商州区中考录取查询
6、2023-2024商州区会考
7、2023-2024商州区中考成绩查询时间
8、2023-2024商州区中考成绩什么时候公布
9、2024年商州区中考人数
10、2023-2024商州区中考成绩
C.pow should we prepare for typhoons?What are the possible results of typhoons?67.What can we infer from the text?A.The weather in the eye of a typhoon is strongly rainy.B.There will be a new name list of typhoons every yearC.Sometimes there will be changes in the list of typhoons68.D.14 countries and regions named typhoons after famous people.What should we do before a typhoon comes?①Close the windews.②Go to another city..3Prepare food and water.A.①②③B/①③④DCare about the typhoon information.C.②③④D.①②④What's the best title for the text?A.Typhoons in ChinaB.Ways to prevent typhoonsC.The names of typhoonsD.Facts about typhoonsELocal fishermen in Southeast Brazil have unusual friends:wild dolphins ()Thousands ofyears ago,fishermen and dolphins started to work together to fish there.The dolphins helpedhumans catch lots of fish,but no one knew how they helped humans and what they could get fromthe cooperation().Now,some tools can follow them underwater and offer an answer.In Laguna,some scientists made a new study."When they catch fish,dolphins and humanshave different jobs,and they watch each other's body language,"said Mauricio Cantor,ascientist.The water is cloudy there,so people can't see the fish.But the dolphins can find them byusing sounds.As the dolphins drive the fish towards the coast,people run into the water andthrow fish nets(网).“They wait for dolphins to signal(发信号)patiently.The most usual signalis a jump,and then the fishermen know exactly where fish are,"Cantor said.Stephanie King,another scientist also took part in the study."By working with the dolphins,the local fishermen get more fish.And the dolphins can find more food for themselves,too,"Kingsaid.However,the number of dolphins is becoming smaller and smaller now.They're in dangermainly because of pollution.Scientists hope more people can take action to protect these special(70.What does the underrined word"them"in Paragraph 1 refer to?A.Fish.B Dolphins.C.Scientists.D.Fishermen.个.hA.How dolphins and humans fish together.B.Why dolphins help humans catch fish.C.Why dolphins become fewer and fewer.D.Where dolphins and humans catch fish.72.Why.does the writer write the text?A:To explain dolphins'special skill.Co call on people to save dolphins.B.To invite people to travel to Laguna.D.To ask people to catch fish by themselves.第二节阅读下面短文,并用英语回答向题(请注意每小题后面的词数要求)。F20XThere was a king who gave his daughter a beautiful gold necklace ()The necklaceisthe king put up notices that anyone founditoud geta bof goldOedyayoun man was walking alonga river when he saw the necklace shining initHe put his hand in the water and tried to catch the necklace,but failed.He took his hand明光市2024年九年级第二次模拟考试·英语试题卷第7页,共8页
本文标签: