{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

[上进联考]2023-2024学年高三5月高考适应性大练兵联考答案(英语)

2

[上进联考]2023-2024学年高三5月高考适应性大练兵联考答案(英语),目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了[上进联考]2023-2024学年高三5月高考适应性大练兵联考答案(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024智慧上进·5月高考适应性大练兵联考试题及答案
    2、2023-2024智慧上进5月高考适应性大练兵联考英语
    3、2023-2024智慧上进五月高考适应性大练兵联考语文卷
    4、2023-2024上进教育联考答案
    5、2023-2024五月高考适应性大练兵联考答案
    6、智慧上进20245月高考适应性大练兵联考
    7、2023-2024智慧上进五月高考适应性大练兵联考语文
    8、2023-2024智慧上进高考适应性大练兵
    9、2023-2024智慧上进5月高考适应性大练兵联考数学答案
    10、2023-2024智慧上进5月高考适应性大练兵联考文综答案
W:Have you tried turning it off and on again?M:Yes,it's not the device itself that's faulty.It's the Internet connection.That's why I phoned you.W:I understand,sir,but we do have to ask.Sometimes people call us when they really need to repair theircomputer.M:Mine is fine.It's new.I need it for my work,so can you get this sorted out quickly?W:We will try,sir.Do you use a lot of videos or creative content?M:No,I'm an online teacher and I'm right in the middle of an important lesson.I really need to get myconnection back right away.W:Of course,sir.Could you tell me how many lights are showing on your Internet box?M:All of them.W:And are they all green?M:No.Four of them are green and one is red.W:Ah,the fault is with your telephone line.11.B12.B13.C【原文】W:I want to buy a new dress,and Anna suggested buying one online.Do you often shop online?M:I'm a bit worried about the security of passwords,so I rarely shop online.What about you?W:I don't like it either.Sometimes the styles and qualities of the products described online are nottrustworthy.Actually,the products are not as good as the pictures online.M:So,how about going to the shopping mall with me this weekend?I want to see whether there are somesummer clothes on sale.W:Sure.Can we stop by the bookstore?I want to buy The Father Christmas Letters written by J.R.R.Tolkien.My sister likes this book,and I want to buy it for her as a birthday gift.M:Ok.14.B15.A16.B17.A【原文】M:Mary,tomorrow is your mum's 50th birthday,you know?W:Of course I do.How shall we celebrate it?M:First of all,a birthday present.What about buying her a beautiful skirt?W:That's a good idea.It'll make her look younger.And a big birthday cake,too,with 50 candles.M:That's right.Shall we have a special dinner?W:How about a Chinese dinner?M:Fine.Where shall we have it?W:We can have it at home and learn to cook a few dishes from a Chinese friend.I'm sure Mum will likethem.M:All right.Are you going to do the shopping as well?W:Why don't we go together,Dad?M:OK.When?W:How about this afternoon?18.B19,C20.A【原文】Because of COVID-19,many new methods are being formed for social communication.However,there isone older method that is becoming popular again.It is called the drive-in movie theater,or more commonly,a drive-in.Drive-ins began around 1915,the first being in New Mexico.The idea soon spread around the
本文标签: