2024年陕西省初中学业水平考试·信息卷(二)2答案(英语),目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了2024年陕西省初中学业水平考试·信息卷(二)2答案(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年陕西省初中学业水平考试信息卷答案
2、2024年陕西省初中学业水平考试信息猜题卷b
3、2024陕西初中信息技术学业水平考试
4、子卷22024年陕西省初中学业水平考试英语
5、2024陕西省初中学业
6、陕西省2024年初中毕业学业考试
7、2024陕西初中学业水平考试试题
8、中考快递2024年陕西省初中学业水平考试信息卷
9、2024陕西省初中学业水平考试信息卷英语
10、2024年陕西省初中学业水平考试·信息猜题卷
M:That sounds good.Are there many people there now?W:Yes!Tourists are everywhere.Hotels are expensiveM:How about the food there?W:It's delicious.There are different kinds of fish there.You must like themM:Yes.Fish is my favorite food.I want to go there someday.W:Why not?Remember to play with me when you go thereC.听短文请根据所听内容,从每小题所给的三个选项中选出一个最佳答案。短文听两遍。(M)My friend Daniel got a new car.He drove us to a lake last Saturday morning.The lake wasa little far,about 10 kilometers away.We left Daniel's house at 9:30 in the morning and arrivedat the lake at about 10:00.The weather was fine in the morning.The lake looked so beautifulwith its blue water.We all decided to go boating on the lake first.It was so much fun!After that,we had a delicious lunch under a big tree.We ate sandwiches and fruit,and drank juice.Timeflew by as we laughed and played games.At four o'clock,we had to go back because it startedraining.It was a great day and we couldn't wait for our next outing!D.听填信息你将听到一篇短文,请你根据所听内容填写下面的信息卡。短文听两遍。(W)Hello,everyone!You can call me Grace.I had a great weekend.On Saturday morning,I didmy homework at home.Then I drew for about twenty minutes.In the afternoon,I played tenniswith my friends.I felt a little tired.After that,we went to a fast food restaurant for dinner.Thefood was very delicious.We all liked it very much.On Sunday morning,I visited my grandparentswith my parents.My grandparents were very happy to see us.On Sunday afternoon,I went to apiano lesson.It was difficult,but I loved it.In the evening,I watched an interesting talk show.After taking a shower,I went to bed at 9:00.参考答案(One possible version选择题除外)、1-5 CBCAC6-10 CACAA11-15 BABCB16-20 BCACB21.drew22.tennis23.tired24.grandparents25.difficult26-30 BFACD二、31-35 BCACC36-40 ABBAC三、41-45 CABAC46-50 DCBDC四、51-55 DBADC56-60 CADCA61-65 EACGB五、66.spending67.interesting68.cars69.me70.quickly71.beach72.worried73.little74.after75.about六、A.76.She got postcards from her uncle Bob.77.She had lunch at home.
本文标签: