{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

江西省2024年初中学业水平考试试题卷(6月)答案(英语)

22

江西省2024年初中学业水平考试试题卷(6月)答案(英语),目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了江西省2024年初中学业水平考试试题卷(6月)答案(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、江西省2024年初中学业水平考试样卷(四)
    2、江西省2024年初中学业水平考试英语模拟试卷试题卷四
    3、2023-2024江西省二零二一年初中学业水平考试
    4、江西省2024年初中学业考试
    5、江西省2024年初中学业水平考试英语
    6、江西省2024年初中学业水平考试样卷试题
    7、江西省2024初中学业水平考试试卷
    8、江西省2024年初中学业水平考试英语样卷试题卷4
    9、2024年江西省初中学业水平考试试卷
    10、江西省2024年初中学业水平考试试题猜想答案
Don't try to call someone by using this gesture of your index finger.It may mean "come here"in the USA.But it is an unfriendly hand gesture in most parts of the world.There are places wherethis could even get you in trouble!You have to worry about the "V"for the winning sign.If you use it,you should keep yourpalm()facing away from you.If you turn your palm towards you,you will be thought to beunfriendly.根据材料内容选择最佳答案。21.In which country can people use a thumbs-up to agree about gomething?A.ThailandB.CanadaC.Iran.D.Iraq.22.What does making a circle with your thumb and index finger mean in Japan?A.It means“OK”.B.It means“zero”.C.It means“money”.D.It means“yes”.23.Which hand gesture may get you into trouble in most parts of the world?24.What is the text mainly about?A.How to use hand gestures correctly.B.When to use hand gestures.C.How to get out of trouble.D.Where you can use hand gestures.25.In which part of a magazine can this text be found?A.Art.B.SportsC.Health.D.Culture.BMother's Day was coming,and John usually went back home,but this year he was just too tired.When hewalked by a flower shop,he said to himself,"I'll send Mom some roses."He went into a small shop and saw a boy talking to the shopkeeper."How many roses can I get for sixdollars,madam?"the boy asked.The shopkeeper tried to explain that roses were expensive.Maybe the boy wouldbe happy with carnations(康乃馨).“No.I just want to have roses,”the boy said,“because they're my mother's favorite.”John was touched by the boy's words.He looked at the shopkeeper and said quietly that he would pay for theboy's roses.The shopkeeper looked at the boy and said,"OK,I will give you twelve red roses for six dollars.The boytook the flowers and ran out of the shop happily.It was worth spending the extra()thirty-five dollars forthe boy just to see that kind of excitement.John ordered his own flowers and asked the shopkeeper to send them with a note telling his mother how muchhe loved her.英语冲刺卷(四)第3页(共8页)
本文标签: