{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

[山西思而行]2023-2024学年高一年级期末联考(7月)英语试题

8

[山西思而行]2023-2024学年高一年级期末联考(7月)英语试题,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了[山西思而行]2023-2024学年高一年级期末联考(7月)英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、山西思而行教育试题2024英语高一
    2、山西思而行高三阶段性测评一2023-2024.英语
    3、山西思而行教育试题2024答案高一期末
    4、山西思而行2024高一
    5、山西思而行2024高三答案
    6、山西省思而行2024考试高二
    7、2023-2024山西思而行高三
    8、2023-2024山西思而行教育科技有限公司英语试卷
    9、山西思而行教育科技有限公司高三4月份考试2024
    10、山西思而行教育试题2024高一数学答案
【写作提示】Jonathan是一名公交车司机。一天,他在自己的公交线路上工作时,一个小女孩上了车向他求助。当时是早高峰,一车乘客等着去上班,于是,Jonathan拒绝了小女孩的请求。那天晚上,Jonathan下班回到家。令他惊讶的是那个小女孩正坐在客厅的沙发上。妻子向他解释了一切。他听后,觉得自己早上的做法实在太糟糕了。1.根据续写第一段的首句并结合前文可知,Jonathan可能会对妻子坦白白天发生的事情。妻子听后有何反应?Jonathan接下来会怎么做?本段可围绕这些内容展开叙述。2.根据续写第二段的首句可知,Jonathan径直走向了Susie。结合前文中对Jonathan心理活动的描写可推测,Jonathan可能会向Susiei道歉并请求她的原谅。Susie原谅他了吗?接下来他们会怎么做呢?Jonathan.从这件事中得到什么教训呢?本段可围绕这些内容展开叙述。8One possible version:Caroline nodded and then they went to theirbedroom.Jonathan took a deep breath and cameclean with his wife.After he finished,he buriedhis face in his hands.Obviously,he regrettedhaving ignored Susie's request and was ashamedof himself.Hearing his words,Caroline wasangry at first.After calming down,she spoke up,"You have to apologize to Susie.Right now."Itwas the right thing to do,so Jonathan followed度her demand.Coming out of the bedroom,Jonathan walkedstraight towards Susie.He sat beside her andspoke slowly.He offered his apologies sincerelyfor his behavior earlier that day and begged herforgiveness.Susie looked up at him with her bigeyes and nodded with a smile.And the beautifulgirl hugged him.The next day,they visitedSusie's mother together.From that day on,Jonathan tried to help others,especially anyonewho asked for help.He would never make thatgbig mistake again.第4版WRITING PRACTICE本One possible version:期They finally finished preparing the meal.Just then,the doorbell rang.Zora's grandparents were here!He其rushed to open the door with a wide smile.They had a余lovely evening which was filled with laughter,stories,参and delicious food.Even though there was a littleaccident earlier,the celebration turned out to be just考as special as he had imagined.And when he opened答the big present,inside was a huge teddy bear which hehad been wishing to have for so long.But he knew the案best gift was not the teddy bear,but the love and joythat he shared with his family that day.高6
本文标签: