金太阳钦州市2024年春季学期高一期末教学质量监测(24-573A)英语试题,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了金太阳钦州市2024年春季学期高一期末教学质量监测(24-573A)英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、金太阳2024广西高二期末考试
2、金太阳2024年4月广西高三模拟考试
3、2023-2024广西金太阳高三
4、2023-2024钦州金太阳康复护理院
5、2024金太阳联考试卷答案官网广西
6、2024广西金太阳高三联考(2024)
7、2024年广西金太阳联考
8、2024广西金太阳最新试题及答案
9、21-05-469b广西2024年高二金太阳联考
10、广西金太阳2024
But after an hour I saw Taha standing at the side of my bed with a glass of juice,saying "We'resorry."Apparently,he made it for me."Are you going to eat me?"the little brother asked.It mademe smile and I took the glass from Taha.After that,I decided to spend the rest of the day withthem.That day,I realised that there is something very strange about the sibling relationship.It isfull of naughtiness,love,care and of course a lot of fights,but we treasure the momentsthroughout our lives【补充解释】make sb's blood run cold(para.2):让某人感到很害怕部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章是面向艺术家的关于2024年举办的四个艺术展的指南。2I.D。理解具体信息。根据Fantastic Fibers部分中的Fantastic Fibers is an inspirational“must-see”for fine artists and quilters around the globe可知,该展览可以让服装设计师获得灵感。再根据Location:Paducah,Kentucky可知,D为正确选项。22.C。推断。根据The Crow Show部分中的The Studio Door is seeking national artwork thatrepresents the many faces of the crow in reality and fantasy和Wandering in Nature部分中的toexplore the amazing moments of wonder and curiosity found in the natural world可推知,这两个展览都关注自然世界。23.B。理解具体信息。根据Molten部分中的Entries for Molten must be works made ofhandmade glass or metal可知,该展览的参选作品必须是手工制作的。B篇主题语境:人与自我一一生活本文是新闻报道。文章讲述了9岁男孩Cl对章鱼的热爱,以及他的家人为满足他的这个爱好而抚养一只宠物章鱼的故事。24.A。理解具体信息。根据第三段中的One of the funny things,,the misconceptions I think thatpeople assume,is that this was kind of like flavor of the month for my son ..But he hasabsolutely loved octopuses since he was,,like,2 years old可知,人们误以为Cal对章鱼的热情是暂时的,不会长久。25.B。理解具体信息。根据第六段中的Though the Clifford family was well--prepared to care forTerrance,,they missed one thing一Terrance soon laid dozens of eggs可知,章鱼宝宝的突然延生是他们始料未及的。26.D。推断。根据第七段中的They need around-the-clock care,,and even then,Komatovichsays,few are likely to survive可知,即使得到很好的照顾,章鱼宝宝存活的概率也很低,因此,Komatovich可能认为照顾章鱼是一件很有挑战的事情。27.D。推断。根据最后一段中的“I definitely see a future marine biologist right there.And it''sso exciting to see someone so young interested in octopuses,”she said可知,Komatovich对cal的评价很高。【补充解释】flavor of the month(para.3):风靡一时的人或事物come what may(the last para.):不论发生什么事C篇
本文标签: