金太阳2023-2024学年湖南省高一年级期末考试(正方形包菱形)英语答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了金太阳2023-2024学年湖南省高一年级期末考试(正方形包菱形)英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、金太阳2024高一期末试卷湖南
2、2023-2024湖南省金太阳高一期末联考
3、金太阳湖南高一联考试卷2024四月
4、湖南省金太阳2024高一联考数学答案
5、金太阳联考2024高一期末湖南
6、2023-2024金太阳高一联考试卷湖南
7、2023-2024湖南金太阳试卷答案官网高一
8、2024金太阳最新试题及答案高一湖南
9、2024金太阳湖南高一联考学校
10、湖南金太阳2024高二期末考试
After warm-up exercises,Ms.Baroni divided everyone into color-belt groups.Even though Jenna was ayellow belt and a level above Marti,Ms.Baroni asked them to work together.Jenna nodded and demonstrated)a front kick confidently.Marti copied it.Her kick was as high as Jenna's shoulder.Then came a burst of cheersfrom Ms.Baroni behind.She spent the next five minutes showing Marti moves.Jenna threw herself against the wall,staring at Marti copying everything Ms.Baroni did.The more Marti did,the more praise she earned from Ms.Baroni.What if Marti became better than her?What if Marti became Ms.Baroni's favorite student?Jenna was practicing her form (halfheartedly when she heard a scolding."Watchyour form!"Jenna turned and noticed Ms.Baroni looking directly at her.Nothing could have been worse.Butafterwards,she heard Ms.Baroni's encouraging words."You've memorized your form perfectly,but your movescould be better.Try the side kick again."However,the encouragement didn't work.The moment the class was over,Jenna grabbed her bag and hurriedoutside.She had planned to wait for Marti,but now she preferred to be left alone.For the following weeks,Marti continued to impress their teacher with her skills.And as Marti turned into astar student,Jenna became less and less excited about taekwondo.One day,Marti told Jenna the good news that she was ready to test for her new belt with Ms.Baroni'srecognition.Jenna stopped in her tracks and said sourly."It's more challenging than you imagine."Marti lookeddisappointed."You don't think I'm skillful enough to test yet?"Jenna felt her face flushed and denied.She didn'tlike feeling jealous,but she couldn't help it.She wasn't ready for her next belt because she hadn't been practicingevery day.注意:1.续写词数应为150左右:2.请按如下格式在答题卷的相应位置作答。Paragraph 1:A week later,at the belt testing,Jenna saw Marti warming up.Paragraph 2:Jenna thought,"I don't practice that much in a week!"
本文标签: