{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

金太阳南阳地区2024年春季高一期末适应性考试(24-594A)英语试题

19

金太阳南阳地区2024年春季高一期末适应性考试(24-594A)英语试题,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了金太阳南阳地区2024年春季高一期末适应性考试(24-594A)英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024金太阳南阳地区高一期中适应性摸底考试
    2、2024南阳市金太阳联考高二
    3、2023-2024金太阳南阳地区高一年级下学期期中热身摸底考试
    4、河南省南阳市2024金太阳联考
    5、2023-2024南阳市金太阳联考答案
    6、金太阳联考南阳高二2024十二月份答案
    7、2023-2024南阳市金太阳联考高二
    8、2023-2024河南省南阳市金太阳联考高一
    9、2023-2024金太阳联考南阳地区高一
    10、河南南阳金太阳联考2024高一
W:It would be good for your future.And any funny stories today?M:Yes.I went back to the classroom when the bell rang at 12:00.But my teacher told me it was the lunchbell.I felt embarrassed,you know.(Text 9)M:Gina,Gina...Gina?What are you doing?W:Oh,I was just thinking about our conversation with Lucy the other night.I hope Lucy can find someplace totake flying lessons.M:I am surprised.I have no idea that Lucy is interested in learning how to fly.W:And do you know she wants to leave her job and go back to school?She says she doesn't have enoughresponsibility as a nurse.She wants to be a doctor.I hope her dream comes true.M:Me too.By the way,are you still thinking about opening an Italian restaurant?W:I wish I could.But I can't do that unless I have a lot of money.M:I know.Sometimes I wish we'd win a lot of money.But we need to be more realistic.Why don't youconsider teaching an Italian cooking class?You're a great cook and you could do it at home.W:Frank,that's not a bad idea.I could get more experience and build a reputation.And then,eventually,Imight be able to teach an evening class at one of the community colleges.M:See?Aren't you glad you married me?I have good ideas sometimes.(Text 10)M:The most unforgettable experience I've ever had?Well,that was three years ago when I was in college,Ispent a term studying in London.Even though we speak the same language,English people and Americansare very different.They think that we Americans are friendly and that we have a strong desire to besuccessful and rich.And I think the British are quiet and gentle.I love the lifestyle there.Going out forafternoon tea was fun,and I always did that with my friends.And I really love the old buildings.We don'thave anything that old in the United States,so it is pretty amazing!By the way,I also went to Australiaonce.The buildings there aren't so attractive,either.The British also have a different sense of humor.Their comedy shows on TV are really funny.I'd like to say my experience was a positive one.In fact,I'msaving up money so I can go back there again.参考答案1~5 ABBAC 6~10 ACBCA 11~15 BCABB 16~20 CACBC【答案与解析】本文是一篇应用文。文章主要介绍了几个非同寻常的节日。2l.B细节理解题。根据Burning Man一节“The-community celebrates by creating artistic works...”可知,在Burning Man能欣赏艺术品。22.A细节理解题。根据La Tomatina一节“The festival has run in August every year in Bunol,.Spain since1945..”可知,La Tomatina始于1945年。23.D细节理解题。根据Underwater Music Festival一节“Bill Becker started the underwater music concert as away to raise awareness for coral protection.”可知,Bill Becker举办水下音乐会是为了保护珊瑚礁。【答案与解析】本文是一篇新闻报道。3月28日,美国民谣乐队Indigo Girls走进俄亥俄州立大学,与该校音乐专业的学生同台演出。乐队希望以此让学生获得相关经验,助力学生在音乐领域的发展。24.C细节理解题。根据第一段“Among the sea of eager faces sat Marcis Bravo,a first-year graduate studentworking for his Masters of Music,.ready for the song to begin..”及第二段“For Bravo and his classmates,.this was more than just a performance..,.”可知,Marcis Bravo与Indigo Girls乐队同台演出。25.A推理判断题。根据第一段“What followed was an unforgettable night where some of Ohio University'smusic students shared the stage with the Grammy Award winners,.the Indigo Girls.”及第二段可推断,作者在第三段是为了补充关于Indigo Girls乐队的背景信息。26.B词义猜测题。根据第三段“..stressing the importance of students getting this experience during formalstudies.”及画线词后“‘..these wonderful touring artists...’”可推断,画线词与Excited的意思最接近。27.D推理判断题。根据第五段“For Bravo,playing with the Indigo Girls gave him new skills to take into hisstudy he otherwise may not have had.”及最后一段“The impact of such collaborations goes far beyond thestage,.It increases students'confidence and makes students well prepared in the music industry..”可推断,此次演出合作影响深远。【高一期末质量检测卷·英语参考答案第2页(共4页)】241855D
本文标签: