{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

河南省驻马店市2023-2024学年度金太阳高三年级期末统一考试(24-274C)英语试题

19

河南省驻马店市2023-2024学年度金太阳高三年级期末统一考试(24-274C)英语试题,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了河南省驻马店市2023-2024学年度金太阳高三年级期末统一考试(24-274C)英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文,The Secret to Planting FlowersSumiko and her mother worked daily in their vegetable garden to earn a living.Sumiko'sjob was to ensure the vegetables were never too dry.Each day Sumiko carefully watered them.She often pretended the vegetables she tended were beautiful chrysanthemums(),like Mrs.Higaki's prize flowers,the poor village's only profitable flowers.Mrs.Higaki,the village's famous flower grower,was the only one who profited from sellingflowers.Every year she won first prize at the Kyoto Chrysanthemum Festival.Sumiko admiredMrs.Higaki.If she could sell flowers like Mrs.Higaki,she would be able to use her eamings tosupport her family.But Sumiko knew she couldn't afford to start growing chrysanthemumsherself.One day,Sumiko visited Mrs.Higaki's garden,expressing her desire to compete in theKyoto Chrysanthemum Festival.Mrs.Higaki laughed off Sumiko's dreams,claiming the secretto growing prize chrysanthemums was exclusive(独有的)to her family.However,when Mrs.Higaki threw away a withered plant,Sumiko saw anopportunity.She quickly bent over and retrieved (the dried-up plant before rushing home.Then she created her own secret garden behind their cottage.Sumiko planted the withered flower carefully exactly as Mrs.Higaki did,ensuring the top ofthe root ball was even with the soil's surface.She bent close to the drooping(F)leaves andwhispered,"Grow.little flower,grow.Someday,you will bloom prettier than any flower at thefestival."She tended her plant every moming before breakfast and every evening while hermother prepared supper.Time spent with the little plant made Sumiko's long days'tendingvegetables bearable.Her mother was pleased with how hard she worked.As the Kyoto Chrysanthemum Festival neared,Sumiko's plant towered over five feet tall,dwarfing(使显得矮小)Mrs.Higaki's grandest flowers..It was not just tall,but the most beautifulrainbow chrysanthemum Sumiko had ever seen.She screamed with delight.Sumiko's mothercame running.Its beauty took her breath away.And Mrs.Higaki,who was passing by,pushingher cart filled with flowers for the festival,came to sce what the excitement was,too.Mrs.Higaki's mouth dropped open at the sight of the brilliant rainbow chrysanthemums.注意:】,续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。"Oh,Mrs.Higaki,thank you,"Sumiko said..The festival was all Sumiko dreamed it would be.永州市2024年上期高一期末质量监测试卷·英语第10页(共10页)
本文标签: