{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

[天一大联考]2023-2024学年安徽高二(下)期末质量检测英语答案

27

[天一大联考]2023-2024学年安徽高二(下)期末质量检测英语答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了[天一大联考]2023-2024学年安徽高二(下)期末质量检测英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、安徽省天一大联考2024高二期末
    2、安徽省天一大联考2024高二下学期语文
    3、2024安徽天一大联考答案公布网
    4、安徽2024天一大联考最新答案
    5、2023-2024天一大联考高二阶段性测试三英语
    6、安徽天一大联考2024高二下学期
    7、2023-2024天一大联考安徽省高二
    8、天一大联考安徽省2023-2024学年
    9、天一大联考安徽省2023-2024学年(下)高一年级期中考试
    10、天一大联考安徽省2024高一期中
The next morning,the box was still sitting on the kitchen table.It suddenly occurred to me howsilly I had acted the night before.The unhappiness was all mine -I had set myself up fordisappointment because I didn't feel I deserved anything more.So,that's exactly what I got:disappointment!I unwrapped the box and pulled out the clothes."I could wear the trousers withmy black top,"I thought."And I could wear the shirt with jeans.Nobody said I had to wear acompletely tangerine outfit."Once realizing how to pair the clothes,I was no longer sad.Just at that moment,I heard a voice:"I'm sorry about yesterday,honey."I turned and saw Mom's eyes filled with regret,care and love.I felt bitterly ashamed.Everything my mother had done for me flooded through my mind.Isincerely apologized to her and thanked her for her love and devotion.Mom was a little surprised,but immediately came to hug me tightly and happily."You mean the world to me,"she said softly.With all the anger gone,we both laughed.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章介绍了欧洲四个漂亮的花园。21.D。理解具体信息。根据Giardino Giusti,,Verona,Italy部分中的Adult E15,child E9可知,一对夫妇及其孩子共需支付39欧元(15+15+9=39)。22.C。推断。根据Latour--Marliac,,Aquitaine,France部分中的The inspiration behind Monet'swater lily paintings can be found at Latour -Marliac this garden ..was where Monetpurchased the many-coloured lilies for his garden可知,莫奈非常欣赏这个花园的睡莲。23.B。理解具体信息。根据Jonsered Gardens,,near Gothenburg,Sweden部分中的Once thehome of industrial pioneer William Gibson可知,William Gibson曾是此园的主人。B篇主题语境:人与社会一一历史、社会与文化本文是记叙文。美国和加拿大边境的一所学校致力于让当地古老的莫霍克语得以流传。24.C。理解具体信息。根据第一段中的the Ohen:ton Karihwatehkwen和These words,.whichexpress appreciation for all life forms,mark the day's start at the Akwesasne Freedom School知,Ohen:ton Karihwatehkwen是感恩致辞,它表达了对世间万物的欣赏和敬重。25.B。理解具体信息。根据倒数第二段中的The school is run as a cooperative...the school hasnever accepted funds from either government可知,这所学校是当地社区自治的。26.D。理解词汇。根据倒数第二段中的Alvera Sargent,,who…is one of the last first-languagespeakers of Mohawk和最后一段中的We treasure our first---language speakers...they are soimportant可知,Alvera Sargent是最后一批以莫霍克语为母语的人。由此可见,这一身份使她变得至关重要。27.A。理解主旨要义。根据第一段中的Students and teachers,as well as some parents...taketurns reading from the Ohen:ton Karihwatehkwen These words...mark the day's start at theAkwesasne Freedom School和第三段中的Mohawk is the medium of education for students inevery class from kindergarten to8 th grade以及最后一段中的We treasure them because theyare so important for us to continue on our language可知,本文主要讲述Akwesasne自由学校为了让当地古老的莫霍克语得以流传而不懈努力。C项具有较强的干扰性,但文章主要是从学校的角度出发,尽管最后提及非营利组织,但并非文章的中心。
本文标签: