河北省金太阳2024-2025学年高一年级七月份考试(25-03A)英语试题,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了河北省金太阳2024-2025学年高一年级七月份考试(25-03A)英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2023-2024金太阳21届河北省高二年级11月份期中考试
2、2023-2024金太阳河北省21届高一年级10月份联合考试
3、金太阳2023-2024学年河北省高二上学期12月份考试
4、2024河北省金太阳高三11月
5、2024河北金太阳高三年级四月份考试
6、河北2024金太阳最新试题及答案高三
7、2024河北金太阳高二
8、2024河北金太阳高三10月联考(21-09-73c)
9、2023-2024金太阳河北高一高二4月线上联考
10、2023-2024金太阳河北高二4月线上联考-----答案
第二节One possible version:Among the growing traffic buildup,the three drivers began to gather the scattered apples.Theirhands moved quickly to collect each one.The rush of traffic seemed to slow as onlookers caughtsight of the scene,their impatience momentarily forgotten.Eventually,all the apples werecollected,and the three drivers helped the old lady to her feet.With a supportive arm on eitherside,she made her way back to the safety of the sidewalk.Tears welled up in her grateful eyes asshe looked at the strangers who had come to her aid.She had nothing but her bucket of apples to offer as a gesture of her appreciation.With a shakyhand,she handed the bucket to the three drivers,who accepted only a handful of them withheartfelt gratitude.After ensuring that the old woman had crossed the street safely,the threedrivers returned to their cars and drove away.The old woman continued her walk towards thestore.Her bucket may have been lighter with fewer apples,but her spirit was lifted by thekindness of strangers.Their actions had given her renewed faith in humanity.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一社会本文是应用文。文章是高中生烹饪大赛的介绍。21.B。理解具体信息。根据第一段中的Cook Around The World offers high school studentsagainst other schools from around the world可知,Cook Around The World的主要内容是高中生之间的烹任竞赛。22.A。理解具体信息。根据Celebrity Guest一Meet,Learn&Hear Jet's Keynote Speech!部Chef Jet Tila is internationally celebrated...This Emmy Award-winner and best-sellingauthor可知,JetTila是享誉国际的名厨,同时还是一位畅销书作家。23.C。理解具体信息。根据Itinerary部分中的All locations and days of scheduled events aresubject to change可知,日程表中的地点和时间可能会有变动,这需要格外留心。【补充解释】be subject to:可能受…影响的;易遭受…的B篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是记叙文。作者讲述了自己从一个阿富汗难民成长为一名救死扶伤的医生并且通过慈善工作来帮助他人的经历,展现了人性的美好。24.A。理解具体信息。根据第一段中的a volunteer doctor from MSF made me realise mydream,inspiring me to become a doctor可知,一位来自无国界医生组织的志愿者医生激发了作者当医生的梦想,使他最终选择了医生这个职业。25.D。推断。根据第二段中的l didn't speak much English and had100 in my pocket、.I workedthree jobs...while attending evening classes I went on to study medicine...with a scholarship可知,作者在英国的生活虽然艰辛,但是很有意义。26.D。推断。根据第三段中的I set up...Arian Teleheal,which uses everyday technology toconnect doctors living in low resource countries and conflict zones with UK-based medics,作者成立Arian Teleheal是为了帮助贫困和冲突地区的医生与英国的医生建立联系,从而为这些地区提供医疗支持。
本文标签: