{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

河北省金太阳2024-2025学年高二年级七月份考试(25-03B)英语答案

6

河北省金太阳2024-2025学年高二年级七月份考试(25-03B)英语答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了河北省金太阳2024-2025学年高二年级七月份考试(25-03B)英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、金太阳2023-2024学年河北省高二上学期12月份考试
    2、2023-2024金太阳21届河北省高二年级11月份期中考试
    3、2024河北金太阳高二
    4、河北金太阳高二2024联考10月
    5、2023-2024河北金太阳高二最新试题及答案
    6、2023-2024金太阳21届河北省高三年级11月份联合考试英语
    7、2023-2024金太阳河北高二4月线上联考-----答案
    8、金太阳2024高二期末考试河北
    9、2023-2024金太阳河北省21届高二年级10月份联合考试
    10、2023-2024金太阳河北省高二年级期中考试
We highly encourage all students to attend this special performance.It is a wonderfulopportunity to enjoy beautiful music,and support the arts within our school community.Don'tmiss out on this exceptional event!Student Union第二节One possible version:After much hard work,we almost get the pumpkin in the truck.But it hits the truck.It falls andmakes a mess on the ground.We are left feeling discouraged.But then I catch sight of somethinghuge and dark green hiding under the leaves where Mom grows her baby zucchini.It's a bigzucchini!I get a good idea:Since the pumpkin is already bad,why not enter the zucchinicompetition?I share my idea with Mom and Kam,and they cannot agree more.The next day at the harvest fair,Mom,Kam,and I win sixth prize in the zucchini competition.Aswe return home,excitement hangs in the air.We come together in the kitchen and celebrate withpumpkin cakes and toasted seeds.We don't throw all the seeds away.I save the fattest one toplant because next summer,I'm going to grow an even bigger pumpkin.With hearts full ofhappiness,we look forward to the future and the possibilities that lie ahead in our garden.写作选做题1.1.Every member of the family respects their grandmother.2.My best memories are of the days spent on my grandfather's farm.3.I admire my teacher very much.4.He really likes the character he plays in this movie.5.She exercises regularly to stay healthy.Il.One possible version:When her mom woke up and found the card,tears welled up in her eyes.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章介绍了英国四个适合家庭出行的宿营地。21.C。推断。根据Cloud Farm,Devon介绍内容中的Price:From f20 per person per night可知,一个三口之家在Cloud Farm住一晚上的价格是60英镑起步。22.B。理解具体信息。根据Trevornick,Cornwall介绍内容中的For little ones,.there are kids'Iiveshows,sports and family games,,and a heated outdoor swimming pool可知,孩子们可以在Trevornick观看现场演出。23.D。理解具体信息。根据Brockwell Wood,Tyne and Wear介绍内容中的The owners ofBlaydon Burn Farm will provide you with a map to find your way and a tool to hide human wastein the earth可知,在Brockwell Wood,人们应自行处理他们的排泄物。B篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是记叙文,因故退学多年的Vanessa Landegger和她儿子Dylan Antonioli同赴耶鲁大学护理学院求学。24.A。理解具体信息。根据第一段中的soon found herself struggling to balance classes...shedecided to drop out可知,Landegger觉得兼顾学业和家庭对她来说十分困难,于是选择了退
本文标签: