{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

云南省 金太阳2024-2025学年高二年级开学考(25-12B)英语B2答案

1

云南省 金太阳2024-2025学年高二年级开学考(25-12B)英语B2答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了云南省 金太阳2024-2025学年高二年级开学考(25-12B)英语B2答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024云南金太阳最新试题及答案高二
    2、2023-2024金太阳云南高二期中考试试卷
    3、2024云南金太阳292c答案
    4、2024云南金太阳高三12月联考
    5、2023-2024云南金太阳21-01-272c答案
    6、2023-2024云南高二金太阳联考试题
    7、2023-2024金太阳高二试卷及答案(英语)
    8、金太阳2023-2024高二开学考试
    9、2023-2024金太阳21年高二考试卷
    10、金太阳高二联考试卷2023-2024英语
M:Yes,Amy.I do sports quite a lot.W:Which sport do you like best?M:I like playing baseball best.W:Where do you play it?M:On our school playgroundW:Do you play it every day?M:No,I play baseball three times a weekW:I think baseball is too difficult.Would you mind teaching me?M:Oh,not at all.Let's go and practice.听第10段材料,回答第17至20题。(W)Hello,everyone!I'm Betty,a fourteen-year-old girl from China.I go to the old people'shome every Saturday.It is not far from my house,so I usually go there by bicycle.However,yesterday I took a bus to get there because it rained hard.I arrived there at 10:00 am.The oldpeople were very happy to see me.I sang songs and read newspapers to them.At 11:00 am,Istarted to help the workers make some noodles and dumplings for the old people.After lunch,wetalked for some time.At 2:00 pm,when they went to have a short sleep,I left the old people'shome happily.八年级(上)Uit2基础能力训练参考答案第一部分第一节:1-5 ACBCC第二节:6-10 ABCAC11-15 CACCB16-20 CCABC第二部分第一节:21-25 BDADC26-30 BACCD31-35 BACDB第二节:36-40 CDADC41-45 DBDCA46-50 CDCAB第三节:51-55 ADBEF第三部分(One possible version)第一节:
本文标签: