皖江名校联盟2025届高三上学期8月联考[A-025G]英语答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了皖江名校联盟2025届高三上学期8月联考[A-025G]英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024皖江名校联盟高三第五次
2、2024皖江名校联盟5月高考最后一卷
3、2024皖江名校联盟第二次
4、2024皖江名校联盟5月联考
5、2024皖江名校联盟五月
6、2024皖江名校联盟高三第五次联考
7、2024皖江名校联盟高三12月联考d021
8、2024年皖江名校联盟
9、2024皖江名校联盟五月联考
10、2024皖江名校联盟高三第二次联考
注意:This not only beautifies our campus,making it a1.续写词数应为150个左右;2.请按如下格式参考答案center of artistic expression but also develops a作答。sense of community and creativity among students写After working for a period of time,I finallyI am looking forward to seeing our schoolsaved enough moneytransform into a living gallery that both inspiresand unites us allI signaled to the salesperson that I had foundBest regards,my matchLi Hua(范文中的画线句子可作为佳句背诵3g第二节第二节阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,【写作提示】使之构成一篇完整的短文。语篇类型是记叙文,主题语境是人与自我之写During my first summer break in college,I做人与做事。大一暑期,作者非常渴望拥有一辆found myself longing for a mountain bike.It was作山地自行车,在告知妈妈自己的愿望后,妈妈建Annabelle,a friend of mine,who motivated this议作者去兼职赚钱来实现自己的愿望。尽管一开desire within me with her impressive mountain始作者并不愿意走出自己的舒适圈,但在妈妈的bike.I often daydreamed about having adventures鼓励下作者还是勇敢地迈出了第一步,并找到了on winding(蜿蜒的)paths and mountainous一份收银员的工作。经过一段时间的努力工作后,landscapes作者终于攒够了买山地自行车的钱。One afternoon,I decided to tell my momabout my deepest desire.Mom,”I began,“T've been thinking a lot lately三about getting a mountain bike."I explained how三根据续写第一段首句可知,作者攒够了买山Annabelle's bike had fired me with enthusiasm.But地自行车的钱。那么作者买自行车的时候心情如写at the same time,I felt a sense of guilt for burdening写何呢?她最终挑选了一辆什么样式的山地自行车(加负担于)her with my wish.呢?Instead of refusing my request or offering to根据续写第二段首句可知,作者找到了心仪buy the bike herself,my mom remained thoughtful的山地自行车。那么购买的过程是怎样的?骑着for a while.Then she said gently,"Serena,I自己新买的山地自行车作者感受如何?作者从这understand how much this means to you.But have次经历中得到了什么样的感悟呢?you considered what it would mean to earn the bikeyourself?Why not look for a part-time job?"Her words caught me off guard.Earn it myself?One possible version:三The idea had never crossed my mind.It seemedfrightening at first.I had always been sheltered,rarely参After working for a period of time,I finally savedstepping out of my comfort zone.I hesitated.Theenough money.On my weekend off,I took a trip to a写thought of entering the workforce for the first time leftbike shop with my family to take a look at mountainme feeling upset.What if I failed?What if I couldn't答bikes.As we walked into the bike shop,my hearthandle the responsibilities?raced with anticipation.The new mountain bikesMy mom sensed my inner unease as I consideredlined up before us,each one a promise of adventurestepping out of my comfort zone.She said to me that itand freedom.I carefully looked over the rows,is natural to feel uncertain when starting somethingsearching for the perfect match.One particular bikenew,but she reminded me that growth often occursstood out,its bright red color catching my attention.outside of our comfort zones.Her words gave me theI quickly decided it was exactly what I was lookingcourage to take the first stepfor.In no time,I applied for some part-time jobs.I signaled to the salesperson that I had found三And finally,,I landed a job as a cashier(收银员)ata参my match.Soon the paperwork was completed andthe bike was prepared for me.I could hardly写local grocery store.My first day was tension-filled.contain my excitement.As I wheeled the bikeThe unfamiliar surroundings and the thought ofoutside,a sense of pride washed over me.Thisinteracting with strangers made me want to escape.答案wasn't just a purchase-it was a symbol of myBut as the days passed,I grew more confident.Igrowth and newfound independence.When I rodegreeted customers with a smile,learned to operatehome on my new mountain bike,with the wind inthe cash register with ease,and even struck upmy hair and the sun on my face,I couldn't help butconversations with my coworkers.smile.This was just the beginning of my newjourney.详见答案解析页9
本文标签: