金太阳百万联考2025届高三9月联考英语答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了金太阳百万联考2025届高三9月联考英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024金太阳百万联考全国二卷1月联考3005c答案
2、2024金太阳百万联考英语
3、2024金太阳百万联考5月
4、2024金太阳百万联考全国二卷
5、2024金太阳百万联考
6、金太阳百万联考2024
7、2024金太阳百万联考1月
8、2024金太阳百万联考高三一轮期中调研2024
9、2024金太阳百万联考3002
10、金太阳百万联考2024一月
九年级(上)Module4基础能力训练听力原文1.短对话理解你将听到五段对话,每段对话后有一个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。1.M:I want to buy a new cup.Would you like to go to the shop with me after school?W:Yes,I'd like to.I'm going to buy a watch.2.M:Mom,I can't find my schoolbag.I remember I put it on the chair.W:Look at the sofa,dear.Your schoolbag is on it.3.W:I'm going on business for two weeks next week,and I'm worried about our daughter.M:Don't be worried,darling.She is thirteen years old already,and I can look after her.4.W:Why are you packing your clothes,Joe?Are you having a school trip?M:No,I'm going to take part in a summer camp from July 14th to 20th.5.W:Mike,I'm sorry you can't take a vacation with us.M:But I can't miss two weeks of school.After all,study goes first.山.长对话理解你将听到两段对话,每段对话后有几个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。听下面一段对话,回答第6-7小题。M:Mary,don't forget we will go to the city library this weekend.W:OK.Shall we meet at the new park near my home?M:All right.But I'm not sure how to get to the city library from your home.Do you know theway to get there?W:Yes,we can take the No.326 bus to get there.The bus station is in front of my home.M:How long will it take by bus?Why not walk there?We can do some exercise.W:Oh,it's a bit far from my home.If we go there on foot,it will take about 30 minutes,but itwill only take ten minutes by bus.M:OK.See you on Saturday morning.W:See you.听下面一段对话,回答第8-10小题。M:Good morning,Nancy!You look so tired today.W:Yes!In fact,I haven't had a good rest for three days.M:What happened?Do you often stay up late to do homework or are you ill?W:Neither.I feel so tired because I am very busy looking after my little brother,Simon.He'sonly four years old.M:Where are your parents?W:Both of them have gone to Beijing for a two-day meeting.M:Oh,I see.It's really not easy to look after small children and you have to do your homework.W:And the housework!M:Do you need my help,Nancy?W:No!Thank you very much!My parents will be back this evening.1
本文标签: